2777
2789
عنوان

ازدواج

193 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من خواستگاری دارم که این اقا احتمال اینکه به روش طبیعی بچه دار بشن کمه البته فریز اسپرم دارن و میشهiuiوivfکرد و ما چون تایم معارفمون طولانی شده من نمیدونم چجوری جواب منفی بدم هر بار که بهانه میارم اما اون صبر میکنه و مستقیم هم جواب منفی بدم ناراحت میشه حقیقتا ناراحتیش برام مهمه خودمم حس میکنم دوسش دارم چون آدم خوبیه از نظر اخلاقی و ایمانی خیلی آدم پخته ایه و من این دوران معارفه فقط ازشون احترام و رفتار خوب دیدم و نقاط ضعف و منفیش کمه و الان من درون یک رابطه بلاتکلیف با فشارهای روانی بالا گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنین🥺چون ادم خوبیه و به دلم نشسته و نحوه رفتارش موقعی که جواب منفی میدم و تایم معارفمون طولانی شده همه اینا باعث شده که من جواب منفی دادن برام سخت بشه و هم این که نمیدونم چجوری بهش بگم ناراحت نشه اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی سردرگمم🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل جواب منفی تون بخاطر فقط احتمال کم بچه دار شدنه ؟ 

اره🥺دکتر ارولوژی گفت فقط ۲۰ درصد احتمال درمانش هس اما فریز اسپرم داره و میشه ivfکرد که اونم سختیهای خودشو داره

آدم پخته و فهمیده ای هس صبور و بااحترام و روراست اما همین مسئله بچه ذهنمو مشوش میکنه و نمیدونم تصمیم درست چیه و همین تعلل در تصمیم گیری خیلی اذیتم میکنه😢😢😢

دلیلت برا رد کردنش چیه؟

ازمایش اسپرموگرام داد و در حال حاضر مبتلا به آزواسپرمی هس و دکتر گفت احتمال خوب شدنش کمه اما خوب فریز اسپرم هم داره من واقعا ذهنم به هم ریخته اس خیلی فشار فکری زیادی رومه😢😢😢

خب ایشون همون اول کار به شما این موضوع رو گفتن و شما ادامه دادی؟ یا نه بعد از کلی رفت و امد گفتن

اگه بعد از مدت طولانی رابطه اینو فهمیدین شما حق دارین رابطه رو کات کنید چون طرف از اول صادق نیومده جلو عذاب وجدانم اصلا نداشته باشید.

بعدم اینکه وقتی این مسئله رو فهمیدید دچار شک شدید نسبت به ادامه رابطه و بهم ریختید یعنی بچه برای شما خیلی اهمیت داره و مطمئن باشید بعده ها اگر بچه دار نشید زندگی براتون خیلی سخت میشه کنار ایشون و حتی ممکنه بهشون سرد بشید. پس صرفا به خاطر عشق چشماتون رو روی منطق نبندید چون همین منطق وسط زندگی عشقتون رو نابود میکنه و سرد. بعدم ایشون الان ناراحت بشن خیلی بهتره تا زندگیشون تباه بشه به هرحال جدایی قبل ازدواج خیلی بهتر از جدایی بعد ازدواجه.

اما اگر اطمینان دارید ایشون با همون روش هایی که گفتید میتونن بچه دار شن خب این ازدواج مشکلی نداره. به نظرم مطمئن بشید از این موضوع بعد تصمیم بگیرید

این حس ترحم رو کنار بذارید.مرگ یه بار شیون یه بار

هر بار که خواستم بهش جواب منفی بدم خیلییی ناراحت شده چون دوران معارفمون ام طولانی شده منم از اینکه ناراحت میشه ناراحت میشم و واقعا گریم میگیره اما نمیدونم چه کاری درسته😢😢😢نمیدونم چیکار کنم یا چجوری بگم ناراحت نشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هر بار هم که طول میدم یا بهانه میارم میگم ترس از ازدواج دارم و شما برین دنبال زندگیتون و نمیخوام منتظر نگهتون دارم و...اون صبر میکنه و میگه مشکلی نیس من صبر میکنم برین مشاوره ترستون بریزه😅

خب ایشون همون اول کار به شما این موضوع رو گفتن و شما ادامه دادی؟ یا نه بعد از کلی رفت و امد گفتن اگ ...

اره بعد چندین ماه متاسفانه فهمیدم که آزواسپرمی هستن احتمالِ درمانش کمه البته ایشون خودشون هم نمیدونستن که بخوان از اول بگن و در روند جریان معارفه بهشون گفتم ازمایش بدن و ازمایش دادن متوجه شدن😢😢

اون حرف دکتر که گفت احتمال درمانش زیر ۲۰ درصده خیلی برام اذیت کننده اس مثلا اگه درصد بالاتری میگفت اینقدر برام اذیت کننده نبود و شاید قبول میکردم😢

خیلی خیلی از این فکر که این همه معطلش کردم و بعد میخوام بهش جواب منفی بدم برام ناراحت کننده اس😢😢😢و از یه طرف خیلی ادم خوبیه و این فکر میاد تو سرم که شاید ادم خوب با این اخلاق پیدا نشه دیگه😂

اره بعد چندین ماه متاسفانه فهمیدم که آزواسپرمی هستن احتمالِ درمانش کمه البته ایشون خودشون هم نمیدونس ...

ببین دوستم وقتی یه موردی توی اشنایی میره رو مخت و اذیتت میکنه داره بهت آلارم میده که فلانی این موضوع برای شخص تو مهمه فلانی این موضوع همونیه که بعدا برات مشکل ساز میشه حواستو جمع کن.

مثلا من از قلیون متنفرم با یکی اشنا میشم که اون قلیون میکشه و همش تو دلم خودخوری میکنم و اعصابم خورده با اینکه تو بقیه موارد طرف ادم خوبیه. در صورتی که مثلا دوستم با وجود اینکه خودش اهل قلیون نیست ولی به هیچ جاشم که نیس پارتنرش قلیون بکشه و خیلی راحته با این قضیه. خب اون ادم همچنان ادم خوبیه ولی با وجود خوبیش ادم مناسبی برا من نیس ولی برا دوستم هست....

میخوام اینو بهت بگم تو باید اینو بفهمی چه مواردی برات تو زندگیت مهمه طبق اون شریک زندگیتو انتخاب کنی. تو بچه دوست داری بچه داشتن برات مهمه پس با کسی که نمیتونه بچه دار بشه ولو اینکه بهترین مرد کره زمینم باشه و مثلش گیر نیاد نمیتونی خوشبخت شی

ازمایش اسپرموگرام داد و در حال حاضر مبتلا به آزواسپرمی هس و دکتر گفت احتمال خوب شدنش کمه اما خوب فری ...

اگر مشکلی جز این ندارین و مسئله بچه اولویت شما نیست میتونین ب ایشون فرصت بدین و نامزد بمونین باهم وقت بگذرونین سفر برین و شناختتون بیشتر بشه اینطور ک شما فرمودین ایشون انسان منطقی و کیس قابل تاملی هست 

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
ببین دوستم وقتی یه موردی توی اشنایی میره رو مخت و اذیتت میکنه داره بهت آلارم میده که فلانی این موضوع ...

به به چیقده قشنگ حرف زدی دختر 😍

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه