سلام من هفته ۳۹ بارداریم و اصلا دهانه رحمم باز نشده هیچی گفتن اگه تا ی هفته دیگه باز نشد بیا با آمپول فشار زایمان کنی وزن نی نی ام ۳۷۰۰ هستش سفالیکه اما کلش تو لگنم نیست روغن کرچک خوردم(ببخشید جز اسهال چیزی دیگه ایی نبود) شیاف گل مغربی هر شب از ۳۷ هفته دوتا واژینال استفاده کردم پیاده رویی که نگم ورزش هامو انجام میدم اما هیچیییی دریغ از ی سانت باز شدن خانوم های عزیز اگه چیزی میدونید برای باز شدن دهانه رحم لطفا بهم بگید دعاتون میکنم 🥺💔
اگه لگنت مناسب زایمان طبیعی باشه بدون پیاده روی و شیاف خود بخود دهانه رحم باز میشه کم کم... شمام پیاده روی رو ادامه بده فعلا وقت داری.منم ۳۹ هفتمه منتظرم دردام شروع شه زایمان دوممه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه لگنت مناسب باشه برای زایمان طبیعی ولی از من میشنوی ، خواهرانه میگم بهت برو سزارین کن و خاطره خوبی از زایمان داشته باش ۱۰۰ در ۱۰۰ به دنیا آوردن بچه ۳۷۰۰ خیلی سخت و مشکله ، ببخشید جونت در میاد
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم