2777
2789
عنوان

سوغاتی

251 بازدید | 18 پست

بچه ها من سفر زیارتی میرم اصلا خرید نمیکنم حوصله بازار و اینا ندارم 

اما این دفعه میخواستم برای همسایمون یه چیزی بیارم رابطه امون خوب و صمیمیه ولی تا الان سوغات واسه هم نبردیم دوتا هم هستن 

وضعیت مالیمونم در حد همه متوسط و خیلی معمولی 

یه پارچه چادر رنگی  قشنگ از قبل یکی بهم کادو داده اونو ببرم زشته برای یکیشون؟

شوهرم میگه چادری الان یک میلیون پس فردا اون خواست بره کربلا فکر میکنه یک میلیون باید برای ما سووغات بیاره زشته نککن این کار رو 

ولی از طرفی هم نمیخوام یه چیز کم باشه 

بنظرتوون چی ببرم؟

من بودم چادرو میدادم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم اینه قراره کجا برین؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
دلم خیلی میخواد  ولی بگو برای دومی چی ببرم که در حد پارچه چچادری باشه؟ و اینکه پس فردا اون رف ...

واقعا نمیدونم ب اون یکی چی بدی به زحمت و اینام فکر نکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بستگی به جاش داره

اگه کربلاست یه روسری یا تیشرت از همین ایران بخر

اگه مشهد هست زرشک و زعفرون و نبات و این جور چیزها داره. انگشتر نقره قیمت پایین هم میشه

میتونی بر اساس بودجه ت انتخاب کنی

قم مثلا سوهان ببری خوبه

سوغات رو فقط بذار به حساب ابراز محبت

رفتیم برگشتیم کربلا گفتم که  ولی اونجا خرید نکردم

یه مهر و تسبیح و روسری و جوراب مردونه و یک بسته نبات 

بچه دارن؟ دختره یا پسر؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
دختر حدود ۱۱ سالشه

یه جفت جوراب خوشگل دخترونه هم بزار 

یکیشون یه مامان بزرگ تنهاست روسری و مهر و تسبیح کافیه؟

بله گلم خیلی عالیه ♥️