ازسرشب تا الان ماموریت بودم.. از بچه۹ ماهه تا سکته قلبی و ایست قلبی تنفسی و... همشم واسه ماهی ۱۵ میلیون.. اونقدر استرس کشیدم ک الان ضربان قلبم ۱۴۰ میزنه..اگه کسی خواستگاریتون اومد ک تواورژانس کارمیکنه قبول نکنین
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هی دلپیچه دارم انگاری میخام گلاب به روتون بالا بیارم همش احساس خواب الودگی دارم و ببخشید هی تا یه چی میخورم باید برم سرویس غذاهام برام بی مزه ان گشنمه ها ولی میلم نمیکشه هی دلم یه چیزی مسخاد بخورم ولی خودمم نمیدونم چی🥺
عه همون آقا احسان بد خلق هستین شما!👀 خسته نباشید😅🌹
بدخلق؟
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
شما کلا انگار دعوا دارین من گفتم کسی ک با علایم سکته مغزی میاد اگ دکتر، پرستار، ما سهل انکاری کنیم و ...
اها درسته بله بد متوجه شدم چون از اون فوریت که دیر رسید و مادرم فوت شد دفاع کردین فکر کردم از کادر این بیمارستانم دفاع کردین البته خود متخصص خدا پدرشو بیامرزه نصفه شب پاسخگو بود و پدرمو نجات داد وگرنه پدرم معلوم نبود چی میشد خدا بهش رحم کرد
👌🏻بله و شغل دومم زندان، روانو تقریبا دوست دارم حجم کاری بسیار کم داره (فعلا ب ...
خداقوت، از اون بخشاس ک میتونه رپحی اذیتت کنه چون ادما باقصه های عجیب اونجان ولی خب استرسش کمه.. اگه مجردین ک عیب نداره ولی متاهل باشین سخته..
اها درسته بله بد متوجه شدم چون از اون فوریت که دیر رسید و مادرم فوت شد دفاع کردین فکر کردم از ...
من ن دفاع نمیکنم. ولی چیزی ک من ب چشنم دیذم من تو 3 استان کار کردم خیلی از بچهای فوریت خیلی با انصافن
خسته نباشید منم شیفتم الان اومدم رست اما از کمردرد نمیتونم آروم بگیرم از طرفی دلم پیش مریض بدحالمه و ...
خداقوت، خسته نباشبن، هممون ب عمین نتیجه رسیدیم ک حق ما خ بیشتر ازاینه ولی متاسفانه راهی نذاشتن جز مهاجرت یا تغیر شغل، خیلی ازهمکارام رفتن