2777
2789
عنوان

لعنت ب شیفت شب... اقاهستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 115 پست
اره،  انافیلاکسی داد، همون حساسبت ب دارو،  دروغ نیست بگم یه لحطه ک صدای تفساش سخت شد من مر ...

خدا رو شکر که با موفقیت از پسش بر اومدید و یک مادر و پدر بیقرار رو امشب خوشحال کردید. از خدا میخوام که تو لحظات سخت خدا هواتون رو داشته باشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا خدا خیرت بده من حالم یه جوریه 

هی دلپیچه دارم انگاری میخام گلاب به روتون بالا بیارم همش احساس خواب الودگی دارم و ببخشید هی تا یه چی میخورم باید برم سرویس غذاهام برام بی مزه ان گشنمه ها ولی میلم نمیکشه هی دلم یه چیزی مسخاد بخورم ولی خودمم نمیدونم چی‌🥺

عه همون آقا احسان بد خلق هستین شما!👀 خسته نباشید😅🌹

بدخلق؟ 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
شما کلا انگار دعوا دارین من گفتم کسی ک با علایم سکته مغزی میاد اگ دکتر، پرستار، ما سهل انکاری کنیم و ...

اها درسته بله بد متوجه شدم چون از اون فوریت که دیر رسید و مادرم فوت شد دفاع کردین فکر کردم از کادر این بیمارستانم دفاع کردین البته خود متخصص خدا پدرشو بیامرزه نصفه شب پاسخگو بود و پدرمو نجات داد وگرنه پدرم معلوم نبود چی میشد خدا بهش رحم کرد 

ببین خواهر من واقعا حجم کاری پرسنل درمان بل هیچ جا قابل قیاس نیست،  ما امشب دوتفری50 دقیقه &nbs ...

من عموم و زن عموم پرستار هستن 

کاملا آشنا هستم با شغل شما ... 

خدا بهتون سلامتی بده ، منکه میرم خونه اونا ، چیزی از گلوم پایین نمیره چون واقعا کارشون سخت و پر استرسه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

👍

یادم. نمیاد

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
👌🏻بله  و شغل دومم زندان،  روانو تقریبا دوست دارم  حجم کاری بسیار کم داره (فعلا ب ...

خداقوت،  از اون بخشاس ک میتونه رپحی اذیتت کنه چون ادما باقصه های عجیب اونجان ولی خب استرسش کمه.. اگه مجردین ک عیب نداره ولی متاهل باشین سخته.. 

اها درسته بله بد متوجه شدم چون از اون فوریت که دیر رسید و مادرم فوت شد دفاع کردین فکر کردم از ...

من ن دفاع نمیکنم. ولی چیزی ک من ب چشنم دیذم من تو 3 استان کار کردم خیلی از بچهای فوریت خیلی با انصافن 

عهههه ی سوال بپرسم  من ۴ قطره دیفن هیدرامین جای استامنیوفن دادم ب نوازد ۴۵ روزه خطری براش داره ...

حال عمومیش خوبه؟ نفساش خوله؟ 0کمرش، سممو نکاخ کنین ببینین قرمز نشده، کهیر نزده، صورتش ورم نکرده

خسته نباشید منم شیفتم الان اومدم رست اما از کمردرد نمیتونم آروم بگیرم از طرفی دلم پیش مریض بدحالمه و ...

خداقوت، خسته نباشبن،  هممون ب عمین نتیجه رسیدیم ک حق ما خ بیشتر ازاینه ولی متاسفانه راهی نذاشتن جز مهاجرت یا تغیر شغل،  خیلی ازهمکارام رفتن