2821
2789
عنوان

چقدر قشنگه🥲

120 بازدید | 8 پست

یه پسره ده سال پیش تو راه مدرسه عاشق دوستم میشه و حدودا ۵سال بعد بنا به دلایلی تنها میاد خواستگاری و پدر دوستم قبول نمیکنه و دوستم با یکی دیگه عقد میکنه و تو عقدبستگی جدا میشه

و حدودا ۵سال بعد همون پسره میفهمه ک دوستم الان مجرده و بهش پیام داده که هنوز بهش علاقه داره و میخواد دوباره بیاد خواستگاری و بهش گفته تو این چندسال به ازدواج فکر نکرده و همش به فکر دوستم بوده🥺بنظرم خیلی قشنگه اینکه یکی ادمو اینطوری بخواد قبول دارین؟ 🦋

کیه که قبول نداشته باشه واقعا ؟😂

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکیم هست

دختره رو بزور شوهر دادن چند سال بعد از شوهرش جدا شده

عشق اولش اومده خواستگاریش و الآنم خوشبخت دارن زندگیشونو میکنن(پسره مجرد مونده)

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دوستمم تو اون دوران قیافش خیلی معمولی بود ولی الان خیلی خوب شده واقعا عشقای قدیم قشنگ بودن ن الانیا

والا خواهر به شانسه به نظرم من خودم تعریف از خود نباشه قیافه زشتی ندارم ولی نمیدونم چرا کسی عاشقم نشد😂

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳

منطقی نیست

عشقی که از روی منطق نباشه عملا همون کشش جنسیه یا عشق رر نگاه اول یا به قول جدیدیا کراش

اینا حتی باهم بیرون نرفتن که شخصیت همو بشناسن ببینن به هم میخورن یا نه چه برسه که عشق رو بخوان بسازن 

اینکه اینهمه سال دنبال کراشت باشی واقعا درست نیست و یجورایی بیمارگونست و رمانتیک نیست

مثل اون فیلم رضا عطاران نهنگ عنبر. درست نیست واقعا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز