2777
2789
عنوان

مهمونی

87 بازدید | 5 پست

قراره خانواده همسرمو دعوت کنم 

نمیدونم غذا براشون بخرم یا درست کنم هروقت رفتم خونشون هیچ وقت برام غذا از بیرون نگرفتن و ی غذای ساده حتی کتلت و الویه ب عنوان تازه عروس بهم دادن 

حالا همسرم میگه غذا بخریم تو مثل خانوما بشینی ولی من دلم رضا نیست بخاطر بی احترامیاشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم اگر خودتون هم بخواین درست کنید شوهرتون نمیزاره غذای ساده باشه ، چلو مرغ از بیرون بگیرید راحت تره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

غذا از بیرون بگیرم فک نمیکنن ارزش واحترامشون بیشتره؟ چون اصلا بهم ارزش نمیدن؟

به نظرم همه جور میشه فکر کرد اگرم از بیرون بگیرید ممکنه فکر کنند عروسمون بخاطر ما خودشو به زحمت ننداخته یه غذا درست کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده