2777
2789
عنوان

جوش سر سیاه

8284 بازدید | 14 پست

سلام من بیست سالمه و پوستی روشن و سفید دارم در قسمت چانه و بینی و کمی روی گونه ها منافذ باز پوست دارم که به شکل جوش های سرسیاه هستند من هر روز دونوبت صورتمو با صابون میشورم بخور دادن و اسکراب لایه بردار استفاده از خمیر دندان وجوش شیرین و بلک ماسک رو استفاده کردم ولی هیچکدوم کامل این جوش هارو ازبین نمیبره پوستم روشنه وخیلی این جوشا روش خودنمایی میکنن و اعتماد به نفسم رو اورده پایین چیکار کنم؟شنیدم با لیزر میشه درمان کرد؟ایا لیزر یه روش دائمیه؟یعنی اگه لیزر کنم برای همیشه ازبین میره؟کسی انجام داده؟قیمتش چقدره؟؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

طی تحقیقات من😝

جوشای سر سیاه هم ن جوشای سر سغید هستن که بنا به دلیل بسته بودن پوست نتونستن بیرون بزنن و سیاه شدن،حالا جوشای سر سفید چیه که سیا میشن؟مواد زائد تغذیه است که اغلب برای روغن های مورد استفادست 

ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برو قسمت تبادل نظر موضوعی که میخوای تاپیک بزنی راجع بش رو انتخاب کن بعد بالای صفحه دست راست نوشته موضوع جدید اونو انتخاب کن

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

دیگه خستم کرده واقعا بدجور درگیرم باهاش به نظرتون طب سنتی رو هم امتحان کنم؟ایا درمانی براش در طب سنتی هست؟

فشار بده بیاد بیرون انقد از خالی کردن جوش خوشم میاد 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

واقعا طب سنتی جواب داد؟ صورتت صاف و تمیز شد؟

خوب باز پر میشه من بدم میاد صورتم اینجوریه