2777
2789
عنوان

کیا به خودددد-کشی فکر میکنن؟

117 بازدید | 12 پست

شوهرم یه بهانه بیخود گیر اورده مربوط به اوایل ازدواجمون که مال پنج سال پیشه. الان میگه میخوام با خانوادت دعوا راه بندازم. نمیکشم والا. ۸ ماهه باردارم.یه دختر سه ساله هم دارم. امروز جلو چشم دخترم انقدر دیوانه بازی دراورد، دخترم از ترس خشکش زده بود. همش به خودک... فکر میکنم... بریدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا زنگ بزن ۱۲۳رایگانه کمکت میکنند 

در مورد شوهرت هم بگو به جای دعوا برای اینکه تو اروم باشی فعلا میگم یه مدت هیچ کدومتون همو نبینید

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

هوووف گاهی وقتا زندگی انقدر سخت میشه برا ادم ک به هرچیزی فکر میکنی 

ولی تهش به مادر ک میرسی بیخیال میشی💔

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
فردا زنگ بزن ۱۲۳رایگانه کمکت میکنند  در مورد شوهرت هم بگو به جای دعوا برای اینکه تو اروم باشی ...

شوهرم خودش همه رو درس میده. خیر سرش دکتر متخصصه. رییس بیمارستانه. الان یادش افتاده بهونه بگیره. داغونم...

اون عصبیه تو سعی کن بدترش نکنی 

چقدر تو سایت زندگی ها مشکل دارند 

فقط فکر میکردم خودمم 

یا امام زمان به فریاد برس

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

هوووف گاهی وقتا زندگی انقدر سخت میشه برا ادم ک به هرچیزی فکر میکنی  ولی تهش به مادر ک میرسی بی ...

تف به مادری

گاهی به سرم‌میزنه دخترمم بذارم تو ماشین باهم بریم ته دره. تحمل ندارم بعد من بی مادری بکشه

من به خودکشی فکر میکردم و خودکشی هم کردم فقط بهت بگم بعداز خودکشی چنان حس پشیمانی بهت دست میده که از کرده خودت پشیمون میشی  و واقعا میفهمی هیچی ارزش اینو نداره به خودت صدمه بزنی

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

تف به مادری  گاهی به سرم‌میزنه دخترمم بذارم تو ماشین باهم بریم ته دره. تحمل ندارم بعد من بی ما ...

سخته تحمل کردن بهضی چیزا ولی ظاهرا واره ای هم نیست

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
من به خودکشی فکر میکردم و خودکشی هم کردم فقط بهت بگم بعداز خودکشی چنان حس پشیمانی بهت دست میده که از ...

اره اگه از خودکشی جون سالم به در ببری اونجوری میشه. ولی دلم میخواد جوری انجامش بدم که واقعا کارم تموم بشه... خیلی داغونم

شوهرم خودش همه رو درس میده. خیر سرش دکتر متخصصه. رییس بیمارستانه. الان یادش افتاده بهونه بگیره. داغو ...

حتما این روزها فشار کاری خیلی زیاده 

فعلا یه مدت حرف زد باهاش کل کل نکن 

چون با توجه به وضعیتتون الان حق با شماست چون الان روان و جسمت نیاز به مراقبت داره 

اما اون درک نمیکنه شما خودت و ازار نده 

اصلا پیامبر خدا باشه وقتی اوضاع رو درک نمیکنه 

شما بیشتر بهونه نده دستش

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱