2777
2789
عنوان

هیچی نخوندم

243 بازدید | 9 پست

هیچی نخوندم وهرچیم خوندم یادم نمیاد اصلا مغزم ریده انگار خیلی حواسم پرته همش سعی میکنم بخونم نمیشع 

الآنم نمیتونم بخونم وسواسمو واختلالام دوباره ضعیفم داره میکنه بنظرتون درست میشه حالم تو آینده 

واقعا به امید نیاز دارم ک این روزا تموم میشه خیلی سختمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تو همین شرایطم کامل درکت می کنم

من سال دومم هست 

ولی می گذره ادامه بده...

دیگه چیزی نمونده 

آره به قول مشاورم کنکور توی خوشبختی و بدبختیتون تاثیر نداره صرفا مسیر رو نشون میده 

ولی به نظرم مهم اینه که همه ی تلاشتو بکنی که بعدا حسرتش رو نخوری 

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

نخون انگار قراره جنگ بشه😅شوخی کردم البته خدا نکنه اینا حس کاذبن کنکوری؟ 

آره کنکوریم 

من تازه از افسردگی دراومدم البته الانم‌ هستم نمیتونم شکستو‌ تحمل برام از مرگم بدتره شکست دوباره 

الان بخاطر شکست قبلی هیچ جا نمیرم .خودمو حبس کردم دیگه نمیدونم قراره چیکار کنم ....

آره کنکوریم  من تازه از افسردگی دراومدم البته الانم‌ هستم نمیتونم شکستو‌ تحمل برام از مرگم بدت ...

برد و باخت واسه هیشکی حتمی نیست حتی اونی که بالاترین ترازهارو تو ازمونا داشته امکان داره شرایطی پیش بیاد واسش روز کنمور که قبول نشه اما مگه دنیا به اخرش رسیده؟ اینقدر تلاش میکنیم که بشه 

هنوز هم وقت داریم واسه امسال باید ادامه بدیم و کم نیاریم باید بگیم اقا من فقط همین یبار فرصتو واسه کنمور دارم باید هرجور شده همین امسال تمومش کنم حالا بعد کنکور به شدن و نشدن فکر میکنیم