دخترخورشید۱ مدیر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5493 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 6437 بازدید | 124 پست خانمای باتجربه میشه یه بیاییدحالم بده؟؟؟میخام داستان خیانت همسرموتعریف کنم حرف بقیه برام مهم نیست😊 1403/01/25 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخورشید۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5493 واقعیت چی رو ؟ مگه خودت حرف نزده بودی با دختره ؟ میدونستی ک واقعیت چه جوری کجادوست شدن چراباهاش نموند حرف بقیه برام مهم نیست😊
sittti عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3065 فکر نکنم بشه ها....قبلا یاس یه تاپیک زده بود یه لینک گداشته بود با اون ویس گداشته بودن بچها ولی دیگه ... من دارم استفاده میکنم چه برا پیامک چه اینجا «در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
aوs عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 323 خانما من بخیال یه مشتری یه انتقام تااینجاموندم ولی حیف که دختردست فروش میدان ولیعصربود. اگه شوهرم ... ایشالا خدا جواب این همه صبرتو بده گلم امیدوارم زندگیت هرروز بهتر از دیروز بشه حالا که تا این مرحله رسیدی سعی کن به گذشته فکر نکنی
abane_ziba عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1063 من دارم استفاده میکنم چه برا پیامک چه اینجا جدی؟؟؟نمیدونستم واقعا
دخترخورشید۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5493 الان حالم خرابه نمیتونم بمون منوبچه ام به یه دستفروش فروخت خیلی کلنجارمیرم بخاطربچه ام همش افسوس گذشته رومیخورم چراکسی کمکم نکردچراموندممن اگه الان تواین زندگیم فقط چون دوست ودخترش نمونده ورفته حرف بقیه برام مهم نیست😊
sittti عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3065 فکر نکنم بشه ها....قبلا یاس یه تاپیک زده بود یه لینک گداشته بود با اون ویس گداشته بودن بچها ولی دیگه ... ویس نه تایپگویا ،،تند تند میگی خود گوشی تایپمیکنه «در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
دخترخورشید۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5493 خب مردونگی کجا بود مردونگیش من بابچه ام مینداخت بیرون مردونگی من بعدش خاست دوست ودخترش هرزه بودمردونگی واسه من گوشی نمیخرید اون سال دونیم میلیون به دختره کمک کرده بودبازم بگم حرف بقیه برام مهم نیست😊
دخترخورشید۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5493 الان رفتار شوهرت چجوریه؟؟؟پشیمونه؟؟؟ میگه آره ولی فایده داره من له شدم نابودشدم خودکشیم کل فامیل فهمیدن حرف بقیه برام مهم نیست😊
نیشابور عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 2244 مردونگیش من بابچه ام مینداخت بیرون مردونگی من بعدش خاست دوست ودخترش هرزه بود مردونگی واسه من ... اسی خیلی خودتوزجردادی باورم نمیشه ببخش ولی این مردارزش همچین چیزایی ونداشت واقعاخودتوحلق آویزکردی رفتی کما🥲چراعزیزدلم واقعاچرا