2777
2789
عنوان

حاجت روایی

277 بازدید | 25 پست

برای رهایی از چشم زخم و انیکاد و خوندن ایه و من شرحاسد اذا حسد

برای رهایی از دشمن ۹ بار سوره کوثر

برای رزق روزی ۴۰ بار سوره کوثر و ۱۰۰ بار یاغنی

برای پرداخت قرض روزجمعه ۱۰۶۰ بار یاغنی

برای ازدواج تا۴۰ روز روزی ۱۰۰ بار بسم الله الرحمن الرحیم و ذکر یالطیف ۱۲۵ بار بخونید

رفع گشایش بعد نماز ۷۰ بار یافتاح

برای ارامش ۱۱ بار ایت الکرسی

رفع سحر جادو سوره جن سوره الرحمن سوره بقره سوره تکویر

اشتی زن شوهر۱۰۰۱ بار یاودود ب نیت علاقه و ۱۰۰۱ بار یاعزیز ب نیت عزیز شدن ۷ بار سوره نصر ب نیت اشتی ۷۰ بار سوره حمد ب نیت عزیز شدن 

نذر نیاز

۱۲۴ هزار صلوات

تا۱۲ روز روزی ۱۰۰۰ بار ذکر یاعلی

۱۱۰ بار صلوات ب نیت نام مبار حضرت علی

نماز شب

و زیاد گفتن ذکر استغفرالله

متویل شدن به نرجس خاتون

و ۱۴ معصوم

نذر نمک ک شما نمک میبرین نانوایی ثواب بالایی داره

صدقه دادن 

دوستاتون تگ کنید انشالله عاقبت بخیری همتون و کسیم سوالی داشت درخدمتم💎

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جهت نتجیه گرفتن اگه غسلی به گردنتون به حمام برین و غسل اگه گردنتون غسل مافی ذمه بگیرین تمام غسلاتون ادا میشه وضو بگیرین و بانیت صاف دعا کنید💎

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

تضمینیه؟😁

چرا نباشه من خودم همیشه قبل دعا کردن نتیجش میبینم 

برای شغل پیدا کردن چی؟ 

اول دکر استغفرالله بگو و ۳ بار تا ۷ روز ایت الکرسی بخون 

برای قبولی تو آزمون چ نذری مجربه

جهت تقویت حافظه ۵۰ بار بسم الله الرحمن الرحیم بگو و اینکه موفق باشی

من حوصله ندارم دیگه یکی برای ازدواج گفت منم یاد کنه😕

خودت انجام بدی نتیجش بهتر اجی

جهت باز شدن بخته بسته شده ۷۰ بار ایه ۳۳ الرحمن بخونید ۴ قل و ۱۲۵ بار یالطیف به نیت باز شدن بخت

اگه. همیشه چشم میخورید ایه ۹ سوره یس به نیت بزرگی این ایه ۹ بار بخونید به خودتون فوت کنید

جهت خوش اخلاقی مرد و به راه راست هدایت شدن ۱۰۰ اهدا صراط مستقیم بخونید

جهت بسته شدن زبان دشمن زخم زبان زدن دشمن ۷ بار سوره کوثر بخونید

مممنونم گلم خدا خیرت بده مارو هم دعا کن

ایه ۵۰ تا ۵۴ سوره یوسف جهت کار پیدا شدن

برای شغل پیدا کردن چی؟ 

ایه ۰ تا۵۴ سوره یوسفم جهت کار پیدا شدن اثربخش☺