2821
2789
عنوان

میشه بیایددددد

130 بازدید | 14 پست

خانما باغ عمه شوهرم دعوت بودیم بعدش پذیرایی کردن بعد موقع شام من چیزی میخواستم از سفره به شوهرم میگفتم بده که خودم خم نشم کلا عادتم همینه پیش خانواده خودمم بابام اینطوری میکنه بعد برام همه چیز ریخت و هرچی خواستم بعد یهو عمه دیگش گفت مگه سجاد کلفته که هرچی خواستی بده خودت بردار(جالبه من آروم میگفتم و خود شوهرمم مشکل نداش)بهش گفتم خودشون مشگل ندارن و بعد با تمسخر گفتم برام نوشیدنی بریزه 

با تیکه بم گف از پس خودت بر نمیای یه غذا بخور شوهرمم ناراحت شد گفت به شما ربطی نداره و از سر سفره پاشدیم اومدیم خونه

خیلی ناراحت شدم واقعا حرکت چیپی داشتم ؟

صبر رویِ صبر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار من رفتم مهمونی خونه فامیل دور خودم 

شوهرم به پسرم غذا میداد 

زن گنده گفت خودت نشستی میخوری خجالت نمی کشی بهش خندیدم چیزی نگفتم 

نمی دونم اگر فامیل شوهر بود چی کار میکردم 

ولی کار خوبی کردی اومدی دیگه بهش فک نکن 

خوب کاری کردین اومدبن زنیکه مریض میخاستی بگی بتوچه فضولی

همون به غذا خوردنم گیر میدن🤭

واقعا نمیدونم چجوری باهاشون رفتار کننم دیگه

صبر رویِ صبر
یه بار من رفتم مهمونی خونه فامیل دور خودم  شوهرم به پسرم غذا میداد  زن گنده گفت خودت نشس ...

واقعا چقد فضولی بخدا به شما چه

والا ما بد جلوه داده شدیم بین اونهمه آدم منو مورد تمسخر قرار داد الانم نمیدونم چطوری باید تحملشون کنم

صبر رویِ صبر

حتما به همسرت بگو من چون رو سفره خم نشم به شما گفتم بهم چیزی بدی.اما عمه جان انگار بد نمیدونن زن رو سفره خم بشه.بزار تو فکرش بمونه که زن نباید رو سفره خم بشه.اگنه ۲ نفر دیگه هم بگن دیگه سوهرتم میگه راس میگن خودت بردار

من نفهمیدم شوهرت با کی‌ بود اما پانمی شد از سر سفره بهتر بود 

شوهرم خودش درگیری ذهنی داشت اون زنیکه ام چرتو پرت میگف دیگه صبرش تموم شد گف بریم 

صبر رویِ صبر
حتما به همسرت بگو من چون رو سفره خم نشم به شما گفتم بهم چیزی بدی.اما عمه جان انگار بد نمیدونن زن رو ...

شوهرممم اصلا مشکلی نداره و کلا چون عقدیم خیلی کمتر دعوت میشیم اما هر سری خودش هرچی خواستم بهم داده و تو ماشینم خیلی بدشون گفت ولی خب مشکل اینجاست بین ۲۰ نفر با من اینطوری رفتار کرد

صبر رویِ صبر
واقعا چقد فضولی بخدا به شما چه والا ما بد جلوه داده شدیم بین اونهمه آدم منو مورد تمسخر قرار داد الا ...

محل نده اصلا نرو باهاشون 

زندایی شوهرم بهم چرت پرت گفت 

به شوهرم گفتم من دیگه جایی این باشه نمیام 

آدمای سمی رو باید دور بندازی 

یه سری ها مجبوریم تحمل میکنیم 

من خونه اون بنده خدا فامیل خودم هم نرفتم دیگه 

شوهرممم اصلا مشکلی نداره و کلا چون عقدیم خیلی کمتر دعوت میشیم اما هر سری خودش هرچی خواستم بهم داده و ...

رفتار بدی نکرده.به عمه اش گغته به شما ربطی نداره و بعد به شما گفته پاسو بریم .یعنی همه فهمیدن پشت شما بوده و ریده به عمه

رفتار بدی نکرده.به عمه اش گغته به شما ربطی نداره و بعد به شما گفته پاسو بریم .یعنی همه فهمیدن پشت شم ...

رفتار عمه با من جلوی فامیلا دور شوهرم خیلی بده 

صبر رویِ صبر
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز