2777
2789
عنوان

کمککککک😭😭😭😭😭🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 23 پست
ارع شیمی فهمیدم باید از اول مرور کنم جزوه رووو  ولی الان. ناامید شدم با این وضع میشه یکی درصدا ...

حالا همه ازمونات که ۱ درصد نمیزدی که میزدی؟ این یکیو فقط بی دقتی کردی که فداسرت مرور میکنی قشنگ مباحث یادت میاد درصدات میره بالا

نهاییتم ک میگی اوکی ای خودش عالیه

الان دیگه وقت غصه خوردن و نا امیدی نداری فقط رو به جلو باید پیش بری همین

اره بابا هنوز خیلی وقته خیلیا اصلا جزوه ندارن بخونن من سال گذشته 30 درصد زدم اونی که میخواستم قبول ن ...

آخیش مرسی عزیزم از راهنماییت امیدوارم تو هم به هدفت برسی♥️🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا همه ازمونات که ۱ درصد نمیزدی که میزدی؟ این یکیو فقط بی دقتی کردی که فداسرت مرور میکنی قشنگ مباح ...

ارع ماز و زیستاز سی درصد میزدم  تا حالا درصد یک نداشتم خیلی حالم بد شد 😭😭😭 آخه درصدای آزمون جامع همونی میشن ک کنکور میزنی🥲

ارع شیمی فهمیدم باید از اول مرور کنم جزوه رووو  ولی الان. ناامید شدم با این وضع میشه یکی درصدا ...

فقط به عنوان ی رفع اشکال به آزمون نگاه کن اصلا ناامید نباش کنکور از این آزمون اسونترع

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
ارع ماز و زیستاز سی درصد میزدم  تا حالا درصد یک نداشتم خیلی حالم بد شد 😭😭😭 آخه درصدای آزمون ...

خب اگه بخوایی اینجوری فکر کنی که نههه حتما درصدای کنکورم قراره اونی بشه که تو یکی ازمون جامعام زدم که وقت خودتو تلف نکن ازمون نده کلا چون با این اعتماد به نفسی که داری و این حجم از نا امیدی سر یه تزمون نمیتونی حتی ۳۰ درصد امده

ازه خود واقعیت باشی

یه ازمون بوده به خودت مسلط باش جمع و جور بکن خودتو مرور کن و کنکورای سالتی پیشو بزن 

کنکور ۹۸ داخل از اون شروه بکن 

خب اگه بخوایی اینجوری فکر کنی که نههه حتما درصدای کنکورم قراره اونی بشه که تو یکی ازمون جامعام زدم ک ...

غلط تاییپی شدد  میگم که نمیتونی ۳۰ درصد از خود واقعیتو حتی نشون بدی