2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 9480 بازدید | 572 پست

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁 شبیه فوضول محلست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببینید مثه این عکسه که دورهمی یه ساعت پیش تاپیکش زده شده ولی به روز شده و جزو تاپیک های به روز شده اس ..میخوام تاپیک های قدیمی مو به روز کنم..

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
منم خابگاه بودم پرچم ماز و اون بالاها نگه داشته بودم با مرغ ترش و هلی و ازگل و ولیک!بزاقم دوباره ترش ...

وايي وليك

تنها چيزي كه تو اين دو بار كه اومدم مامانم نداد ديارم يكي وليكه يكي الزي 😂😂😂

والا هم اناردون دارم هم كندس ترشي هم هلي ترشي هم رب انار

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

من تا بحال ندیده بودمش.نمیدونم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببینید مثه این عکسه که دورهمی یه ساعت پیش تاپیکش زده شده ولی به روز شده و جزو تاپیک های به روز شده ا ...

اگه توش پست بزاري مياد قسمت تازه ترين پاسخ ها

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
وايي وليك تنها چيزي كه تو اين دو بار كه اومدم مامانم نداد ديارم يكي وليكه يكي الزي 😂😂😂 والا هم ...

تو یخچالت از من که شمالم مجهزتره!😁😁

مرسی تی تی جان

هرکاری میکنم عکسم ارسال نمیشه😭😭

ما پست خالیم لایک میکنیم بزار😁

اگه توش پست بزاري مياد قسمت تازه ترين پاسخ ها

اااا...مرسی..خدا خیرت بده...

ترکیب قارچ و مرغ و خامه خیلی خوشاینده یبار امتحان کن من شوهرم دوست نداره اما خودم خوشم میاد دلی جون ...

نميدونم والا

ميگفت هم قيافش شبيه كشك بادمجونه هم مزش 😂😂😂😂