2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 9480 بازدید | 572 پست
خودش زیر کامنت ها بروز رسانی داره که

نه عزیزم .منظورم اینه همون صفحه اصلی سایت که تاپیک های جدید رو نوشته...بعد یه جاش هم نوشته تاپیک های به روز شده...انگار خود استارتر تاپیک رو به روز میکنه که نره اون ته مها...باز میارش رو  ...نمیدونم منظورمو رسوندم

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم .منظورم اینه همون صفحه اصلی سایت که تاپیک های جدید رو نوشته...بعد یه جاش هم نوشته تاپیک های ...

من نفهمیدم😌

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مزه چیکن تو چه مایه ایه؟میخوام درست کنم ولی نمیدونم از مزش خوشم بیاد یا نه🤔

ترکیب قارچ و مرغ و خامه خیلی خوشاینده یبار امتحان کن من شوهرم دوست نداره اما خودم خوشم میاد

دلی جون😘😘حالا چرا کشک بادمجون؟😁حس چشاییش یکم ضعیف بوده حتمأ.خخخ

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

دختر کت شلوار پوش و مامان امیرعلی واستون گزارش میزنما😭😭😭😭😭 دلمو اب کردین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان عکسشو میفرستم مها جان

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
من حكايت اون پسر مازندراني هستم كه مامان باباش فرستادتش انگلستان كه زبان انگليسي ياد بگيره بعد چند ...

منم خابگاه بودم پرچم ماز و اون بالاها نگه داشته بودم با مرغ ترش و هلی و ازگل و ولیک!بزاقم دوباره ترش داره میشه

اینم دختر بنده

خودووووو

ملوس خانوم😍

خو گفتی ماکارونی میخوای    

ارهههه خودشو میخوام نه عکسش😍