2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 9480 بازدید | 572 پست

اينم آش رشتم

قبلا درست كرده بودم البته

تو رو خدا نگيد كنار ظرفو دستمال نكشيديو ....

من كلا بي سليقه ام 😂😂😂😂

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
تی تی جون نه شما کانال تل گرامی داشتین،واسه اونایی که بچه میخواستن،

نه گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دلی تویی  چرا فک کردم شیفته ای  بخاطر عکست  ببخشید  اره دلی با تو ام&nbs ...

آره عزيزم

خود نامردشم 😂😂😂😂

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

قیافه من دیشب همین موقع ها

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من که رژیم بودم امشب حسابی ماکارونی خوردم،بچه ها شما برای آب کردن شکم چی کاری رو توصیه میکنین

من دلم هوس ماکارونیم کرد.

پیتزاهم موخام😭😭😭😭😭

رنگ اش رشته ات چقدر روشنه 

كشكو تو آش ميريزم

كشكم زياااد ميريزم واسه همين روشن ميشه

واي  عاليه  با اينكه خيلي سيرم  هوس كردم😋😋

سایو جونمـ سلام😘😘امروز واسه اولین بار مرغتو درست کردم عالی بود مرسییی😍😍😍

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
دلی جان روشنیش بخاطر کشک زیاده؟من خیلی کشک دوست دارم هوس کردم

آره عززم

من انقد كشك ميريزم تو آشم كه نياز به نمك نداره

البته كشكي كه اينجا از فروشگاه ايراني ميخريم ماركش عربه يكم شورتر از كشكاي ايرانم هست

ولي كلا هم خودم هم شوهرم پر كشك دوس داريم