2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سال اولی هسین؟............راضی هسین؟.........واقعا هرروز باید خوند و وقت برا کارای دیگ نمیمونه؟

اره ترم دو ام 

بستگی به خودتون داره ،من این ترم به چند چند رروز میخونم درسامو ،سنگینه درسامون به هر حال ...من واحد زیاد برداشتم یه کم زیادی دانشگاهم 😅اونم که برمیگردم یا خوایم یا دارم کارامو انجام میدم ولی خوب میبینم بچه ها تفریحشونم دارن ولی من از اول هفته دو الی سه کلاس دارم تا آخرشو ،یه روزم ۴ تا کلاس دارم ...دیگه کلاسامونم مثلا قلب و تنفسمون ۴ ساعتیه ،بقیه دو ساعتی ،عملیامونم یک ساعتیه تقریبا یا یک و نیم ساعتی ...

در کل راضیم و دوست دارم شرایطمو ولی شبای امتحان که خسته ام زیاد غر میزنم 😂

بنظرتون داروسازی هم خوبه؟

آره رشته ی خوبیه ولی اینو در نظر بگیر درساش سخته ولی سال تحصیلش کمه و اگه داروخونه بزنی باید پشتوانه ی خوبی داشته باشی ،داریم تو فامیل که از این بابت اذیت میشه ولی در کل رشته ی خوبیه و میشه در آمد خوبیم ازش داشت 

من خودمم بعد از پزشکی ۸ تا انتخاب آخرم دارو بود 

کلا پزشکی و دارو رو دوست داشتم فقط از تجربی 😅

آره رشته ی خوبیه ولی اینو در نظر بگیر درساش سخته ولی سال تحصیلش کمه و اگه داروخونه بزنی باید پشتوانه ...

بعد تو همون دوره تحصیلش خیلیم باید براش وقت گذاش؟........یکی تو سایت میگف دیگ برا داروخونه  جواز نمیدن درسته؟

بعد تو همون دوره تحصیلش خیلیم باید براش وقت گذاش؟........یکی تو سایت میگف دیگ برا داروخونه  جوا ...

آره دیگه ،دارو میخواد زیاد وقت بذاری به خاطر درسای سختش 

کلا رشته های پزشکی و دارو زیاد باید وقت بذاری ،دندون از همه اش کمتر وقت میخواد بذاری در کل 

اونو اطلاع ندارم چه جوریه ،همیشه یه چیزی میگن 😅

جالبه :)

خیلی جالبه ،کلاس اول صبح :) 

بابا همون ظهرتو برو ،چه جوری تو گروه بندیت دو کلاس رو تو یه تایم میری ،مگر اینکه جابه جا بری ،آرهههه 

جا به جا میری اون سری که اومدم نبودی 🙃

عجب مسخره ای تو ای بشر 

جالبه :) خیلی جالبه ،کلاس اول صبح :)  بابا همون ظهرتو برو ،چه جوری تو گروه بندیت دو کلاس رو ت ...

نمیخواستم تو گروه اول بری ولی رفتی 😑

رفتی رفتی رفتی ...

آخه چرا باید تو گروهی باشی که با کسی که دو ماه تو خوابگاه بودم تو یه گروه باشی ،باز خوبه تو کاری به کسی نداری 😂

ولی رو مخی ...

از من میفهمم چرا فرار میکنی ولی از چند تا از بچه هاتون نمیدونم چرا ؟😂تو از یه سری آدما فرار میکنی ،به طرز مسخره ای شناختمت دیگه ...

حالا باز با اونا تو یه کلاسی ،بازم میبینیشون ولی دیدمت که نگاه نمیکنی بهشون تا جای ممکن ،اون طرفی که میشینن نمیشینید با اینکه همکاری داشتین با هم و ...

ولی باز خوشحالم که نگاهات منو میبینه 😁هر چند کم 

نمیخواستم تو گروه اول بری ولی رفتی 😑 رفتی رفتی رفتی ... آخه چرا باید تو گروهی باشی که با کسی که د ...

ولی خیلی خری که از اول جوری گفتی و برنامه هامو چیدم که کلاسامون تایمش بیفته مثل هم ،خیلییییی 

نزدیک ۲۴ ساعت در هفته تایم مشترک داریم ولی دلم میگیره که این آخرین ترمیه که اینجوریه و از ترم دیگه برای تو همه چیز عوض میشه ولی به لطف ترم سه بازم میبینمت بس که تو دانشگاه پلاسم به لطف چارتمون 😂

امیدوارم ترم چهار رو بتونم باهات درس بردارم باز از شناورا اگه آموزش بذاره 

برام سواله حرفایس که انتخاب میکنی جاهای روتین نیستن چه جوری اتفاقی با اون ناشناخته ات با اسم من میری جلو ،اسم و فامیلی ،دیگه گروه بندی ندارین که ببینم چی به کار میبری ولی اینم جالب بود