2821
2789
عنوان

ریزش شدیییید مو

83 بازدید | 13 پست

موهام خیلی میریزه مخصوصا جلوی سرم خالی شده😭کم کاری تیرویید دارم ولی تحت درمانم،وچند سالی هست قرص میخورم،نمیدونم دلیلش چیه مکمل هم میخورم،اگه هورمونی باسه میتونم برم دکتر عمومی وبرام سونو و،،،بنویسه وب متخصص زنان نشون بدم؟چندم پریودم باید برم

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

🚫توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

1 - ریزش مو علل زیادی داره، و باید همه اونها همزمان بررسی بشه.. مشکلات هورمونی، تنها یکی از علل ریزش مو است.

2 - بهتر است آزمایش هومونی در روز سوم پریود انجام شود.

3 - بله. پزشک عمومی میتواند درخواست آزمایشات و سونوگرافی و .. را بنویسد.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
1 - ریزش مو علل زیادی داره، و باید همه اونها همزمان بررسی بشه.. مشکلات هورمونی، تنها یکی از علل ریزش ...

میشه بفرمایید چه موارد دیگه ای هم باید بررسی کنم؟ واینکه اگه دقیقا روز سوم پریود نباشه ازمایش اشتباه میشه؟

اگه کم کاری تیروئید داری قرص شو بخور ولی اگه مشکل هورمونی داری اصلا قرص نخور عزیزم اوضاع ت بدتر از قبل ش میشه با قطع قرص دوباره موها بدتر از قبل میریزه 

تجربه دارم کا میگم حتی جوش صورت نداشتم با خوردن قرص جوش های صورتم بیرون ریخت

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
اگه کم کاری تیروئید داری قرص شو بخور ولی اگه مشکل هورمونی داری اصلا قرص نخور عزیزم اوضاع ت بدتر از ق ...

پس چکار کنم ؟باور کن جلوی سرم خالی خالی شده😖پس از هورمون ندم؟؟؟ فقط سونو بدم ببینم کیست دارم با نه

پس چکار کنم ؟باور کن جلوی سرم خالی خالی شده😖پس از هورمون ندم؟؟؟ فقط سونو بدم ببینم کیست دارم با نه

آزمایش هورمونی وسونو رو بده مطمئن شو 

اگه تنبلی تخمدان داشتی فقط ورزش کن و هله هوله و غذاهای بیخود نخور قندم کمتر بخور

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

توصیه میکنم به نصایح بدون پشتوانه علمی، توجه نکنید.

آزمایشات مورد نیاز شامل آزمایشات هورمونی، مینرالها، ویتامینها، آنزیمهای کبد و .. است.

بررسی سونوگرافی تخمدانها هم ضروریست.

با توجه به اینکه قدر مطلق و نسبت هورمونها در روزهای مختلف از سیکل، تغییر میکند، توصیه میشود آزمایش را در روز سوم سیکل انجام دهید که معیار دقیقی برای بررسی داشته باشیم.

اگر مشکلتان برای بررسی دقیق، یافتن پزشکی است که در این زمینه کار میکند، میتوانید کد ملی را پی وی بفرستید تا آزمایشات و .. را رایگان ثبت کنم.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو