2777
2789

بهش میگم بامن درست حرف بزن بازم هرچی میشه گند میزنه من 😐

هزار بارم دعوا کردیم گفتم با من درست خرف بزن چون من باهات قشنگ حرف میزنم 

دیگه به تنگ اومدم وقتی نه دعوا نه حرف روش جواب نمیده چیکارکنم؟ 

الان عمیقا دلم میخواد سر دادو بکشم هرچی ازدهنم درمیاد بگم بهش تا یکم عصبانیتم کم بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🚫توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
مادرش باشه. مادر یعنی مهر و محبت و آرامش وقتی اینارو نداره برعکس اعصاب فرزندش رو هم خورد میکنهجای دف ...

خب چکار میشه کرد جز تحمل حرف شما درسته مادر باید مطهر محبت و صمیمیت باشه ولی یه وقتا تو این دور و زمونه ی سخت مادرها هم خسته میشن و متاسفانه یه رفتار اشتباه انجام میدن بزرگوار باشین رد شین و گدشت کنین 

خدایا شکرت 
خب چکار میشه کرد جز تحمل حرف شما درسته مادر باید مطهر محبت و صمیمیت باشه ولی یه وقتا تو این دور و زم ...

اخه عزیزم من چندبار گذشت کنم 

هزاربار گفتم من یه ادم بزرگم حرمت منو نگه دار با مهربونی،دعوا ،قهر وتلافی گفتم اصلاا گوش نمیده

من انقدبامهربونی وقشنگ باهاش حرف میزنم بالاش میبرم 

ولی باهرکسی عصبانی میشه سرمن خالی میکنه

منم دیگه خسته شدم..

تنها کاری که دیگه ازم برمیاد اینه که کلا باهاش حرف نزنم اصلا اهمیت ندم بهش..

خب چکار میشه کرد جز تحمل حرف شما درسته مادر باید مطهر محبت و صمیمیت باشه ولی یه وقتا تو این دور و زم ...

اوناییکه مادهای خوبی داشتند متوجه نیستند حث بعضی وقتا نیست برخی مادرها کل زندگی رو به فرزندشون زهر میکنند انگار قسم خوردند نزارند آب خوش از گلوی بچه هاشون پایین بره.