2777
2789
عنوان

پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 71 پست
واقعا؟ نمیدونستم

بخدا من حالم هنوز بده مدام استرس و اضطراب دارم 

یه خانم بهم گفت ف*ال سنگینی میاره چون یه چیزایی میگن آدم نابود میشه دیگه حالا نمیدونم چیزایی ک بهم گفت واقعیت بود یانه 

همون شب من قلبم ذره ذره آب شد جوری بود تا چند مدتی یه قسمتم فلج شده بود از درد نمیتونستم نفس بکشم هنوزم حالم بده 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من الان برات میفرستم ایه تصادفی از قران

میشه برای منم بفرستی؟ ببخشید البته ❤️

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
عزیزم من میتونم قرآن رو باز کنم ببینم خوب ، بد ، میانه  میاد برات . خود قرآن ما رو صفحاتش نوش ...

فقط من یکاری رو انجام دادم که از نتیجه اش نگرانم. گرچه قبلش صدقه دادم و کلی دعا کردم

برای این مورد هم میشه قرآن باز کرد؟

وااای پس نمیرم سمتش. بیشتر قصد دارم از قرآن یچیزی بهم برسه

وَيَدْرَأُ عَنْهَا الْعَذَابَ أَنْ تَشْهَدَ أَرْبَعَ شَهَادَاتٍ بِاللَّهِ إِنَّهُ لَمِنَ الْكَاذِبِينَ

آن زن نیز می‌تواند کیفر (زنا) را از خود دور کند، به این طریق که چهار بار خدا را به شهادت طلبد که آن مرد (در این نسبتی که به او می‌دهد) از دروغگویان است.

But it would avert the punishment from the wife, if she bears witness four times (with an oath) By Allah, that (her husband) is telling a lie;

سوره نور / آیه 8

چشم . اگر دوست داشتی برام دعا کن 

عزیزم برای منم باز کن

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم