2777
2789
عنوان

ضدحال زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
به زور میبردش مگه؟  من چون همیشه سرم به کار خودمه برام تعجب آور بود

ن فدات شم بزور نمیبردش ولی معلوم بود دختره رو گولش زده. وگرنه دختر۱۴ساله مدرسه ای رو چه به مرد ۳۰ساله؟

خداوندا تویی حامی وحاضر
به زور میبردش مگه؟  من چون همیشه سرم به کار خودمه برام تعجب آور بود

البته شاید شیوه برخورد این خانم درست نبوده ولی به نظرم نباید در مقابل اینجور چیزا بی تفاوت رد شد چون یه دختر ۱۵ ساله واقعا بچه و ساده اس خیلی راحت ازش سواستفاده میکنن با یه تذکر ساده گاهی زندگی همون یه دختر نجات پیدا میکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فضول زبونم داره.

من یه مادرم. حس مادریم گفت که باید اینکارو انجام بدم.حس کردم دختر خودمه خونم ب جوش اومد. تازه پسره اومد کنارمون باماشینش رد شد میخاستم جلوش و بگیرم که نشد😠

خداوندا تویی حامی وحاضر
@ممد_نمکی   تایپیک ترکید نخوندم چی نوشتی اینجا بگو‌

چیز مهمی نبود عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
@ممد_نمکی   تایپیک ترکید نخوندم چی نوشتی اینجا بگو‌

راه برگشت ب خونه دیدیم یه مرد ۳۰ساله یه دختر۱۴ساله رو داره میبره باغ ماشینشون و پارک کرده بودن شوهرم دنده عقب گرفت وپیاده شد گوشیو الکی گرفت روماشین طرف که مثلا داره عکس میگیره که بترسن. اونا هم نزدیک باغ بودن ترسیدن و فرار کردن. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
خب چی تصویب شده😕

احتمالا حجاب رو یکم جدی تر کنن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇