2777
2789
عنوان

بارداری با ….

100 بازدید | 5 پست

خانما تا حالا دیدید کسی با پیش آب باردار بشه ؟ بچه سومم هستش همسرم میگه اگه سقط نکنی حتی براش لباسم نمیخرم خرج بیمارستانتم نمیدم زایمان کنی 😭😭😭 از گناهش میترسم چرا آخه اصلا من این ماه دو مرتبه بیشتر با شوهرم رابطه نداشتم جلوگیری طبیعی داشتیم با پیش آب باردار شدم خدایااا چرا انقدر به ما بچه میدی 😭😭 

خدایا چرا اینقدر به ما بچه میدی؟؟

خدا در جواب : کار شوهرتو گردنه من ننداز قرص بخور امپول جلوگیری بزن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا چرا اینقدر به ما بچه میدی؟؟  خدا در جواب : کار شوهرتو گردنه من ننداز قرص بخور امپول جلوگ ...

من دومیمم با قرص باردار شدم بچه اولم کوچیک بود بچه نمیخواستم والا دختر خاله هام ۷-۸ ساله تو اقدامن باردار نمیشن ما تند تند بچه میاریم 

من دومیمم با قرص باردار شدم بچه اولم کوچیک بود بچه نمیخواستم والا دختر خاله هام ۷-۸ ساله تو اقدامن ب ...

امپول هر سه ماه ی بار والله بهداشت پیش ما ۶۰ هزار تومان میزنه ۳ ماهه

دیگه ته تهش برو ایو دی بزن حلقه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

چه معنی داره این حرفتون تند تند بچه میاریم؟ خیلی حرفتون زشته بنظرم باید خدارو شکر کنین بهتون تن سالم داده و بچه های سالم داده بدون دوا دکتر با هزینه های زیاد تونستین بیارین

التماس تفکر....