2777
2789
عنوان

ویروس جدید

196 بازدید | 13 پست

میشه وقتی ویروس میگیرید بتمرگید خونتون تا بقیه هم آلوده نکنید 😐من همه جا با ماسک میرم آخر از دوستم تو باشگاه گرفتم خیلی بده آبریزش بینی سردرد شدید بدن درد چرک گلو تب بویایی و چشاییم رفته نمیدونم زنده میمانم یا نه 😐🙂همش بخاطر اینکه نمیمونن خونه موقع مریضی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت عسل وآبلیموبخور 

من اینومشکلوبامهدپسرم دارم 

مادرابچه های مریضشون رومیفرستن مهدوهمه ی بچه هارومریض میکنن

همه جاماسک نزن سیستم ایمنیت روضعیف میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اینقدر دکتر رفتم سرم و آمپول و دارو اصلا روز ب روز دارم بدتر میشم😐

حتما باید یه ورق ۵ تا یی تاوانکس رو بخوری.مایعات گرم.ابنبات سرد واسه گلودرد وروتارین وروزی یه دونه قرص جوشان اسمش یادم رفته وهر ۸ ساعت یدونه ژلوکاف ۱۵

شربت عسل وآبلیموبخور  من اینومشکلوبامهدپسرم دارم  مادرابچه های مریضشون رومیفرستن مهدوهمه ...

آخه همه جا ماسک میزنم وضع اینه 😂نزنم تصور کن اینقدر بدم میاد از آدمایی ک خودشون مریض میشن رعایت نمیکنن

آخه همه جا ماسک میزنم وضع اینه 😂نزنم تصور کن اینقدر بدم میاد از آدمایی ک خودشون مریض میشن رعایت نمی ...

منم همه جاواسه پسرم ماسک میزدم وهمش مریض بود 

ولی به توصیه ی دکترش ماسک روکنارگذاشته وباخوراکی های مقوی سیستم ایمنیش روداره بالامیبره 

الان کمترمریض میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آخه همه جا ماسک میزنم وضع اینه 😂نزنم تصور کن اینقدر بدم میاد از آدمایی ک خودشون مریض میشن رعایت نمی ...

اصلا دمنوش زنجبیل واویشن و...نخور.فلفل وادویه استفاده نکن چون مستقیم به ریه میزنه