2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

1279 بازدید | 19 پست

سلام خانما . برای زخم دهانه رحم چه پمادی خوبه ؟ خواهشاً نگید عسل یا فریز چون عفونت قارچی دارم . فریز هم نمیتونم بکنم . یه پماد توروخدا معرفی کنید

از کجا فهمیدی زخم داری؟منم یه سری علایم دارم حس میکنم زحمه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معاینه نعلوم میشه..خون میاد دکترمیبینه موقع رابطه هم دردداری تازخمتم خوب نشه عفونتم خدب نمیشه وبرع ...

من درد ندارم حین رابطه ولی پریودم خیلی عقب افتاد الانم تو پریودی ترشح میاد ولی لخته نمیاد بوی بدیم داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دکتر ب من گفت چون بچه نداری فریزنکن

پلاسما.دردم نداره..سعی کن بین ملاسما ک انجام میدی رابطه نداشته باشی..واینکه رابطه عمیق هم فک کنم زخم رو تشدید کنه..ویکی ازدلایل های زخم شدن عفونت زیاده

من درد ندارم حین رابطه ولی پریودم خیلی عقب افتاد الانم تو پریودی ترشح میاد ولی لخته نمیاد بوی بدیم د ...

خب برو سونو واژینال بده

من دادم خداروشکرمشکلی نبود ولی دیواره رحمم ضخیمه که بایددارو بخورم..شمام تا بادارو رفع میشه برو 

خب برو سونو واژینال بده من دادم خداروشکرمشکلی نبود ولی دیواره رحمم ضخیمه که بایددارو بخورم..شمام تا ...

ماه پیش سونو واژینال دادم همه چی اوکی فقط تنبلی ک دارو داد الان پریودم نوبت زدم برا سشنبه خوبه یا فردا برم؟اخه پریودم نمیتوه معاینه کنه

یهومیبینی کیست داری فیبروم داری تنبلی داری دست کم نگیرید

عزیزم یه مشکل اساسی ک دارم اینه نمیتونم معاینه بشم با اسپکولوم میپره بیرون یا میشکنه چکار دیگه ای میشه کرد؟