2821
2789
عنوان

ترک تحصیل!!؟

147 بازدید | 8 پست

سلام من امسال یازدهمم و رشته ام ریاضیه

کلا میخوام ترک تحصیل کنم واقعا دیگه نمیکشم رشته ای که میخواستم و نتونستم انتخاب کنم فضای مدرسه و رقابت بین بچه ها همش به خودم میگم این مسیر من نیست و هیچ هدف و علاقه ای از ادامه تحصیل ندارم سر کلاسا انقدر که اعصابم خورد میشه فقط حواس خودمو پرت میکنم که نشنوم معلم چی میگه و فقط زمان بگزره همه میگن این کار و نکن و بده واسه اینده ات اما هیچ دلیل منطقی و قانع کننده ای واسه حرفشون ندارن به نظرم برم یه حرفه یاد بگیرم و همون و گسترش بدم بعد ها برم بزرگسالان دیپلم بگیرم

نظر منی ک فوق لیسانس دارم رو بخوای درس اگر بخونی یه رشته خوب و آینده دار اره

اگ نه یه حرفه یاد بگیر

ولی دیگه دیپلم رو بگیر دیگه 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نظر منی ک فوق لیسانس دارم رو بخوای درس اگر بخونی یه رشته خوب و آینده دار اره اگ نه یه حرفه یاد بگیر ...

متوجه ام ولی بدون دلیل و انگیزه نمیتونم فقط واسه دیپلم ادامه بدم 

نه فقط برای مدرسه بخون دیپلمت بگیر تو همین حین هم بگرد ببین چی دوست داری آرایشگری گلدوزی خیاطی هرچی ...

چرا خب سوال من اینه وقتی دیپلم و میشه با پول خرید چرا بریم مدرسه و کلا دیپلم به چه دردی میخوره واقعا جز کارای اداری که کلا بعید میدونم برم سمتشون

چرا خب سوال من اینه وقتی دیپلم و میشه با پول خرید چرا بریم مدرسه و کلا دیپلم به چه دردی میخوره واقعا ...

حداقل مدرکی که لازمه تو این زمونه بگیری دیپلمه که مردم همه عقلشون به مدرکه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز