2777
2789
مگه چی داری که برا آنتی ویروس مهمه

هیچی لپ تاپی گرفتم یک سال پیشه ویندوز ۱۰هست خود ویندوزش انتی ویروس داره

درصورتی که بعضیا میگن لپ تاپ ازخودش انتی ویروس نداره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از اینکه لپ تاپ رو خاموش و بعد روشن کنی پیام قبلی پاک میشه؟

خیر در نوتیکیشن و در بخش لاگ های ویندوز هست این خطا آنتی ویروس هم در بخش امنیتی قابل مشاهده هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
خیر در نوتیکیشن و در بخش لاگ های ویندوز هست این خطا آنتی ویروس هم در بخش امنیتی قابل مشاهده هست

نوتیفیکیشن و لاگ های ویندوز کجا میشه؟

اونجایی که سمت راست پائین که یک آیکونی شبیه پیام هست اونجا نمیاد؟

نوتیفیکیشن و لاگ های ویندوز کجا میشه؟ اونجایی که سمت راست پائین که یک آیکونی شبیه پیام هست اونجا نم ...

اون بخش ناتیفیکیشن هست بخش لاگ تخصصی هست و به درد شما نمیخوره

بهتره به خش امنیتی برید

هنوز متوجه مشکلتون مشدم😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اون بخش ناتیفیکیشن هست بخش لاگ تخصصی هست و به درد شما نمیخوره بهتره به خش امنیتی برید هنوز متوجه م ...

پیام اپدیت انتی ویروس ویندوز در بخش نوتیفیکیشن میاد(یعنی همون قسمتی که سمت راست پائین که شبیه آیکون پیام هست و علامت تعجب روش میاد؟