2777
2789
عنوان

رفیق رفقا بیاید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 70 پست
آرد سفید؟مزه ی گوشت و نمیگیره؟

خیلی کم ارد نخودچی در حد یه قاشق غذاخوری.البته بستگی به مقدار مایه ات هم داره مقدار ارد

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید تو کوفته گوشت بوقلمون یا مرغ چرخکرده هم بزنی.کم ها.همچین میچسبونه مثه سیمان.گوشت قرمز خالی نزنید.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

باید تو کوفته گوشت بوقلمون یا مرغ چرخکرده هم بزنی.کم ها.همچین میچسبونه مثه سیمان.گوشت قرمز خالی نزنی ...

من گوشت قرمز تنها مي زنم هيچي هم نمي شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من روزه ام ولی راحت باش من اصلا کوفته دوست ندارم

بستنی جون سلام، شما مگه بچه شیر نمیدی سختت نمیشه روزه میگیری؟ من فقط روز اول گرفتم یه قطره شیر نداشتم دیگه ادامه ندادم

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
فكر كنم حجمش خيلي بزرگه ترك خورده

نه اندازه یه سیب کوچولوعه از نزدیک انداختم فک ننم وقتی گردش میکردم یکم بیشتر باید تودستم مرتب میکزدم

تخم مرغ نزدم یبار زدم بوش میزد تو ذوق