بچه ها یه نظر میخام و چندتا سوال .....یه همسر دارم بشدت بددهن هست همش فحش ج.ده بودن ب من مادرم میده ...در حالی حتی مادرم ی نماز قضا نوآره و خیلی باحجاب یعنی اینکاره نیست........ولی خواهرشوهرم هست همیشه بچه ش میزاره پیش مادر شوهرم صبح میره غروب یا شب میاد بچه س ۴ ساله تقریبا یک سال و نیم ک من میدونم با آقایی در ارتباطه با هزار دلیل موجحه یعنی صد در صد هست حتی همسرم همش ب مادرش میگه بچه ش نگه ندار ک این بیرون بره ..خواهرشوهر به مادر شوهرم میگه ک با دوستاش میره بیرون .........حالا سوال من ....من میخام تغیبش کنم ولی نمیدونم چطوری لوش بدم .
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سرت تو زندگی خودت باشه چیکار داری ک اون با کی میره و میاد فقد خودتو بَده میکنی اینجوری بد دهن بودن ...
چون اونم بارها بهم بی احترامی کرده ...با اینکارش میره لباس میخره پسره واسش بعد میاد ب من میگه بد لباسی آدمی ک واس خودش لرزش قائل بشه میره لباس میخره در حالی ک میدونه داداش ی روز کار داره ی ده روز نداره
چرا همینو بهش نمیگی؟؟ اگه قرار باشه با هرکی مث خودش رفتار کنی ک چیشد اون زندگی اصلا اهمیت نده و دن ...
خودمم دوست ندارم انجام بدم ولی اذیت های همسرم و اینکه مادرشوهرم دخترشو قدیسه میدونه و اینکه خوده خواهرشوهرم همه جا پیشینه بد جاری ش میگه ک این اینکاره س همه اینا باعث میشه این فکر بیاد تو سرم