2777
2789
عنوان

به نظرتون چند درصد دخترا قبل ازدواج شون عاشق یکی دیگه بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ما چهار تا خواهریم.فقط آخریه عاشق بود که بهش نرسید.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
همش خامه حتی اون غیر خامهاش چون تو سن 16 اینا کلا عادت هست دل ببندی و بعد نمیشه

منظورم بعد ۱۸ سالگیه

زیرِ گُنبَدِ کَبُودً دوتآ عآشِق بًودَنُ و کُلًی حَسُودّ تقّصًیر هَمّون حَسودآ بّود کهً شُدًن یِکّی بُود و یِکّی نبُودّ️ .... وَلی بَعد تو رَفت تَمام ذوقَم بَرایِ حَرف زَدَن با هَر کَسی.!💔 کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی!..:) ️ 

عشق واقعی رو چطور میشه تشخیص داد؟ همه فکر میکنن عشقشون واقعیه!!!!

عشق مقدسه فک نکنم زمونه الان کسی تجربه کرده باشه. اینام که میگن عاشق شدیم الکیه درواقع یک نوع وابستگیه که با عشق اشتباه میگیرن.

2804

یه دوستی می‌گفت به خدا نزدیک تر میشی ، فکر می کنم بهترین توصیف باشه براش 

خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟! 

من وقتی فکر میکنم میبینم مال من واقعی بود ولی مال طرف ن  اون فقط بازی داد بازم نمیتونم تصمیم بگیرم اینک بعد ازدواجش بازم بهم پیام میده میگه عشقم منو گرفتن یعنی هر وقت زنگ بزنم ج میده نمیتونم مال اونو مشخص کنم یعنی بازم میخواد بازی بده ولی من واقعا دوسش داشتم ۲۰ یا ۳۰ تا مزاحم داشتم ولی اونو دوست داشتم خیلی اما نشده دیگ نخواست ک بشه

دختر من ۳ماه از عضویت شما بزرگتره.☺️😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
یه دوستی می‌گفت به خدا نزدیک تر میشی ، فکر می کنم بهترین توصیف باشه براش 

لزوما نه

برای هر آدمی یه جور نیست

من میتونم ادعا کنم عاشق بچه هامم چون حاضرم براشون بمیرم همه چی رو برا اونها میخوام هر اتفاقی بیفته دوستشون دارم

تمان آرزوم موفقیت اونهاست و هیچی تا حالا تغییرش نداده کمترش نکرده 

ولی حتی در مورد شوهرم همچین حسی ندارم و نداشتم حتی اولش

اگر کسی تا ۱۰سال با کسی زندکی کرد و همچنان همین حس رو داشت .....

2805
وقتی اینحا عوض شدم اول بارداری ام بود

چه جالب 😊موفق باشید.🌹

2801