2821
2789
عنوان

ضربان شکم

242 بازدید | 14 پست

دوستان کسی ابتدای بارداریش ضربانی تو شکمش حس کرده یا نه ؟

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره منم حس میکردم..مخصوصا وقتی رو شکمم میخابیدم.همه میگفتن خیالاتی شدی .از الان بچه نبض نمیزنه.اما م ...

واقعا !!از کی حس می کردید نبض رو

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

من از هفته های شیش اینا میدیدم اون نبضو

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

من هنو ده روز مونده به پریوذم اما نبض همش میزنه علائم پری اومده سراغم یعنی دارم پریود میشم؟

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه
اره منم حس میکردم..مخصوصا وقتی رو شکمم میخابیدم.همه میگفتن خیالاتی شدی .از الان بچه نبض نمیزنه.اما م ...

به من همه میگن امکان نداره ب این زودی میترسم اگه حامله باشم روزه برام ضرر داشته باشه

به من همه میگن امکان نداره ب این زودی میترسم اگه حامله باشم روزه برام ضرر داشته باشه

شما روزتو بگیر ان شالله اگه بی بی چکت مثبت شد دیگه نگیر.

ماهای اول من اینقدر حالم بد بود که آبم نمیتونستم بخورم دقیقا انگار روزه بودم کلی وزن کم کردم دکتر گفت مشکلی نیست.

شما روزتو بگیر ان شالله اگه بی بی چکت مثبت شد دیگه نگیر. ماهای اول من اینقدر حالم بد بود که آبم نمی ...

بنظرتون نبضه چیزی هست یا توهم و خیاله ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز