2777
2789

خانمااااااااا توروخدا کمک کنید زندگی برام مختل شده همش تهوع استفراغ همششششششششش 

۸ هفته و ۲ روز هستم 

پشیمون شدم از همه چی 😭😭😭

دیگه دمیترون و ب۶ و امپولاشون روم تاثیری نداره سرم یروز درمیون میزنم خسته شدمممممم 

اگه کسی راه حل جوابی داره بهم بگه خدا خیرتوووون بده

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مامان شدن چقد سخته🥲خواهر منم موقع بارداری اینجوری بود یعنی گریه میکرد انقد بالا میاورد دو قلو هم بود . یه هفته بیمارستان بستریش کردن ، به ماه سوم چهارم که رسید بهتر شد

عزیزم💔میخواستم بگم دیمیترون بخور چون تهوع بارداری من فقط با این قرص برطرف میشد

خواهرمم مثل تو بود هر روز سرم بازم بالا میاورد🤕برو پیش یه دکتر خوب

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
عزیزم، امضات😅 شل بگیر الهی زودترخوب بشی واسم دعاکن منم مامان بشم

عزیزم به تایپیکم سر بزن و نظراتتم حتما بگووو😉

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)