2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت کنسلش کنم؟چون میگه فقط باید تشریحی دوازدهم اختصاصیاشو بخونی ۳روز یکبارم آزمون کنکورهای سال ق ...

خب مشکلش چیع؟

من خودم تصمیم داشتم آزمونهای ۳روز یکبار رو یدم روزهای دیکه هم جمع بندی درسهاییی که تابستون خوندم بعلاوه منابع فرهنگیان ایشون اصلا منابع فرهنگیان برام نمیزاره روزی ۴درس تشریحی ۱۲ و یک فیلم اقتصاد خاکساری یک فیلم عربی فلاح

جوان میتواند و نمیداند پیر میداند و نمیتواند✨️
من خودم تصمیم داشتم آزمونهای ۳روز یکبار رو یدم روزهای دیکه هم جمع بندی درسهاییی که تابستون خوندم بعل ...

از کدوم موسسه گرفتی ؟

بالا گفتم قشنگم

بعد از کنکور اردیبهشت شروع کن نهایی بخون 

الان تا اردیبهشت فقط آزمون 

از کدوم موسسه گرفتی ؟

موسسه نیست من کتابخونع میرم اونجا اکثر بچه ها مشاورشون ایشونه و خیلی تعریف کردن اکثرا گفتن مدیون ایشونن منم گفتم خب پس وقتی انقدر رضایت دارن حتما خیلی خوبه من الان یک هفتس باهاشم ولی میگم که اصلا دهم یازدهم نمیزاره برام

جوان میتواند و نمیداند پیر میداند و نمیتواند✨️
مشاور داری؟

نه والا هیچ وقت نتونستم با حرفای کسی جز خودم پیش برم چون خودم با خصوصیات خودم بیشتر اشنام یه مشاورم که رفته بودم گفت اینطور برات بهتره ک خودت برنامه ریزی خودتو داشته باشی

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧