2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رل زدن در سن پایین

سرمایه گذاری در بازاری که چیزی ازش نمیدونم بدون آموزش دیدن

سرمایه گذاری تمام سرمایه در یک پروژه(در یرمایه گذاری باید پول رو بین تمام بازار ها پخش کرد تا یه جا ضرر کرد بقیه جا ها جبران کنند)

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

با ی پسری آشنا شدم و سه سال باهم بودیم زندگیم تباه شد کل آبروم جلو خانوادم رفت و پسره هم عین خیالش نبود فقط به فکر خوشگذرونی بود ولی من عاشقش شده بودم بعد دیگه کات شدیم و اون الان با یکی دیگست

و این که به ی نفر زیاد اعتماد کردم (همکلاسیم) و اونم ی چند ماه بعد کل راز هامو فاش کرد پیش همه آبرومو برد اونم با شات

پس به هر کسی اعتماد نکن

و با عقلت وارد رابطه شو

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

دردودل کردن با خواهرم  دلسوزی ب یک نمک نشناس  خوبی بیش از حد ب افراد

امان از آدم های که واسه شخصیت خودشون ارزش قائل نیستن و قابل اعتماد نیستن  همیشه مرز داشته باشیم خوبه منم قبلاً اینطوری بودم ولی دیگه همه چیز درحد خودش حتی احترام

با ی پسری آشنا شدم و سه سال باهم بودیم زندگیم تباه شد کل آبروم جلو خانوادم رفت و پسره هم عین خیالش ن ...

تو لیاقتت خیلی بیشتر از آدمیه که فقط خوشی و هوس واسش مهم باشه خداروشکر جداشدید 🤍✨

تو لیاقتت خیلی بیشتر از آدمیه که فقط خوشی و هوس واسش مهم باشه خداروشکر جداشدید 🤍✨

قربونت بشم اسی

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره