2777
2789
عنوان

دیشب دعوا کردیم به نظرت حق با کیه؟

345 بازدید | 22 پست

دیشب عروسی پسر یکی از همکارای من دعوت بودیم من ۲ سال هست که با این اقا همکارم و جدا از اون دوست ۳۰ ساله پدرم هستن و همسن پدرمم هست 

از بین کلی همکار فقط ۶ تا رو دعوت گرفته بودن

و همسرم گفت نمیام چون من نمیشناسمش و نرفتیم 

و دلیل نشناختنشم اینه که هیچ‌ جایی نمیاد که با مردم اشنا بشه

حتی عروسی پسر داییم هم نیومد و عروسی پسر عموم که قرار بود با مامانم اینا برم نزاشت 

خیلی از مهمونیا رو یا باید تنها برم یا کلا نرم و من این رو دوست ندارم دوست دارم همه جا با همسرم برم کارشم جوری نیست که نتونه بیاد همیشه میتونه 

پنج ساله ازدواج کردیم و فقط ۱ بار خونه عموم و داییام اومده اونم برای پا گشا با کلی جنگ و دعوا و چند روز قهر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضطراب اجتماعی داره فکر کنم 

شما خودت برو به اینکه میگه اجازه نمیدم و فلان هم اهمیت نده 

بگو یا باهام بیا یا خودم میرم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

شوهر منم هیج جا همراهم نیست جز عید دیدنی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

خب شخصیتش این مدلیه

درونگراست یا دلیل دیگه داره

شما قبل از ازدواج باید این موارد رو می‌دیدی و طبق روحیه خودت تصمیم میگرفتی

الان که نمیتونی با دعوا شخصیت و اخلاق شکل گرفته یک نفر رو (که اون خصوصیت اخلاقی اشتباه هم نیست) تغییر بدی

توام تلافی کن عروسی های سمت اونا و نرو.ولی تنها هم شده عروسی سمت خودتون و برو نذار به هدفش برسه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خب شخصیتش این مدلیه درونگراست یا دلیل دیگه داره شما قبل از ازدواج باید این موارد رو می‌دیدی و طبق ...

نمیدونستم این شکلیه اخه برا جاهایی که فقط دو تایی هستیمم نمیاد مثلاً هیچ جوره حاضر نمیشه یه جمعه عصر دوتایی بریم یه جایی گوشه ای بشینیم 

توام تلافی کن عروسی های سمت اونا و نرو.ولی تنها هم شده عروسی سمت خودتون و برو نذار به هدفش برسه

اخه نمیتونم عروسی دوست دارم 🥺

بعدشم روم نمیشه چون من با همه فامیلاش خیلی صمیمیم مخصوصا زن داییاش که خیلی به من لطف دارن قشنگ میبینم رفتارشون با من بهتر و صمیمی تر از عروسای دیگه ست خجالت میکشم