میتونی ی تابلو زیبا ببری . میتونی ی گل و گلدان خیلی شیک در حد ۱ میلیون یا ۷۰۰ از گل فروشی بخری .
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
😂😂😂😂تا 500 عزیزم اون چندین بار اومده خونم برام هیچی نیورده سال 98 ازدواج کردم دعوت کردم اومد عرو ...
پس اون چیزایی ک من گفتم زیادیه از سرش . چون چیزی بهت نداده. ی سرویس پذیرایی شاین دار در حد ۶۰۰ تومن هست براش بگیر الان عکسشو میدم بهت من خدم دارم ازش
خخخ واییی من ۷ ماه پیش گرفتم ۶۰۰ الان زده ۱۵۰۰ ب دردت نمیخوره ولی توگوگل بزن سرویس شامپاین خیلی قشنگن خدایی . ۶ فنجان ۶ بشقاب شیرینی خوری ی میوه خوزی ی شیرینی خوری ی آجیل خوری . ی شکلات خوری ۶ تا کاسه آجیل
خخخ واییی من ۷ ماه پیش گرفتم ۶۰۰ الان زده ۱۵۰۰ ب دردت نمیخوره ولی توگوگل بزن سرویس شامپاین خیلی قشنگ ...
خخخ واییی من ۷ ماه پیش گرفتم ۶۰۰ الان زده ۱۵۰۰ ب دردت نمیخوره ولی توگوگل بزن سرویس شامپاین خیلی قشنگ ...
ممنون قشنگم ولی اینا تو تهران خیلی گرونن دیدم شوش داشت من سرویس کریستال رنگی دارم اصل چک بعد اینا ایرانی تقلبی از رو اونا زدن نتونستن رنگ اونارو دربیارن