2789
عنوان

الماس ماز ؟؟!

322 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

حقیقتا امسال تصمیم گرفتم الماس ماز رو انتخاب کنم برای کنکور 1404 که پیش رو دارم میشه راهنماییم کنید اونهایی که حالا اگه داشتن راضی بودن و اینکه چجوری ازش استفاده میکردن اخه دلم نمیخواد زیاد وقتم صرف دیدن فیلم ها بشه در کل بنظرتون برای چه درسهایی واقعا نیازه از فیلم ها استفاده کنم و کدوم ها رو میتونم خودم خود خوان بخونم ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما ک ۱۴۰۴ کنکور میدین سال دیگه یازدهم و دوازدهم رو باهم ترمیم میکنید؟

نه من که امسال یازدهمم ترمیم معدل واسه چی؟!

امسال امتحاناتمون نهاییه برای سال دوازدهم هم سال دیگه 

نه من که امسال یازدهمم ترمیم معدل واسه چی؟! امسال امتحاناتمون نهاییه برای سال دوازدهم هم سال دیگه&n ...

برا این پرسیدم چون نظام قدیمم بعد ۱۴۰۴ میخوام کنکور بدم

خواستم امسال دوازدهم رو ترمیم کنم سال دیگه یازدهم

اما خیلیا بم گفتن اشتباهه باید دوتا باهم ترمیم کنی

من اشتراک الماس دارم خیلی خوبه

میشه یخورده راهنمایی کنید که کدوم استاد هاشو انتخاب کردید و اینکه ایا در روندتون پیشرفتی ایجاد کرده والان سال چندم هستید؟!

برا این پرسیدم چون نظام قدیمم بعد ۱۴۰۴ میخوام کنکور بدم خواستم امسال دوازدهم رو ترمیم کنم سال دیگه ...

چی بگم والا اخه دو تا رو باهم بخوای تر میم کنی تازه بعد کنکورت هم که هست یخورده اذیت میشی اما اگه بتونی امسال با ما یازدهمت رو اوکی کنی که خیلی عالیه ولی باز باید بپرسی مطمئن نیستم که بشه یا نه

یعنی یازدهم رو بدم بهتره؟ از چه لحاظ؟

نه اخه من متوجه نشدم شما تازه دوازدهم تموم کردی؟! خب اگه تسلطت روی دوازدهم بیشتر باشه دوازدهم ترمیم کن من گفتم شاید ترتیبشون مهم باشه برای ترمیم کردن مثلا شما تا وقتی که یازدهم رو پاس نکرده  فکر نکنم بتونی برای ترمیم دوازدهمت امتحان بدی

میشه یخورده راهنمایی کنید که کدوم استاد هاشو انتخاب کردید و اینکه ایا در روندتون پیشرفتی ایجاد کرده ...

دوازدهمم من حقیقتاچندسال پیش دیپلم یک رشته دیگه گرفتم الان پشیمون شدم ومیخوام دیپلم تجربی بگیرم وبایدففط سال دوازدهم تجربی بخونم الان برای ماز ریاضی کرمی وزیست فرهمندنیا وشیمی هادیان فربرداشتم خیلی خوبن پک  امتحان نهاییشم خوبه کلاپنل کاملیه بنظرم

💍❤️

ممنونم متاسفانه کسیو نمیشناسم ک درست راهنماییم کنه هرکی یه چیزی میگه

خواهش میکنم .

همیشه سعی کن از متخصص اون کار راهنمایی بگیری خودتو الکی هم به حاشیه ننداز و به حرف مردم هم زندگی نکن مهم نیست اونا چی میگن به تهش فکر کنید انشالله که موفق باشید