2777
2789
عنوان

بعضیا چرا درگیرن با خودشون

91 بازدید | 8 پست

۶ ماه پیش رفتیم مسافرت تو مسیر برگشت 

دو شب رفتیم خونه پسر خالم

غذا رو من درست کردم و شوهرم وسیله میگرفت

برگشتیم خونه 

خالم ب مامانم زنگ زده گفته دخترت و دامادت رفتن خونه پسرم چند روز موندن چرا دامادت تعارف نکرده دعوتش نکرده

حالا ما هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم تازه چقدر هم شوهرم تعارف کرد ب پسر خالم کاری داری واست انجام بدم 

ی بارم تو شهرم خودمون دعوتش کردیم رستوران نیومد

خالم درد داره ک چرا ب پسرش جواب مثبت ندادم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چ عقده ای بازی

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیکاره خالت 

کلا اخلاق نداره

با همه درگیره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلا مگه مجبور بودید ؟ تو چرا شوهرتو برداشتی بردی خونه خواستگار سابقت؟

خواستگارم نبود برادرش بزرگترش بود

بعد کلا پسر خالم بحثش جداس تا بقیه 

قبلا خیلی با معرفت بود با هم میرفتیم خرید صمیمی بودیم

الان اینجوری خاله زنک شده 

خواستگارم نبود برادرش بزرگترش بود بعد کلا پسر خالم بحثش جداس تا بقیه  قبلا خیلی با معرفت بود ...

الانم مادرش خاله زنکه

شایدم رنش حس خوبی نداره و اذیت میشه که پای اون مادرو وسط کشیدن

در هر صورت حیف از اونهمه خرجی که کردی و حالا طلبکارتونم هستن

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
2790
2778
2791
2779
2792