2821
2789
عنوان

سوزش سر دل

54 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها 

امیدوارم که همگی خوب باشین

عزیزان من یه مدته وقتی غذا میخورم بعد از خوردن چند قاشق یا چند لقمه، لقمه های بعدی رو که میخوام قورت بدم با یه حس سوزش و دردی میره پایین

خودم فکر کردم شاید چون بخاطر اینه که بین غذا آب نمیخورم لقمه های بعدی اینجوری میره پایین ولی بعدش ترسیدم مشکلی باشه😢

میشه اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین،ممنونم ازتون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منظورتون اینه که  سوزش در مری دارید؟

والا نمیدونم مری هست یا سر معده،همین که از گلوم میره پایین تر و میرسه به معده یه درد و سوزشی ایجاد میشه

فقط هم لقمه های آخر اینجوری میشه

والا نمیدونم مری هست یا سر معده،همین که از گلوم میره پایین تر و میرسه به معده یه درد و سوزشی ایجاد م ...

ریفلاکس معده دارید که باعث میشه اسید معده کل معده و مری رو درگیر کنه و سوزش رو‌ در همه قسمت‌ها می‌تونید حس کنید که تلخی دهان هم همراهش هست، که از  علل اصلی اون بهم خوردن تعادل اسیدی معده و کاهش اسید خوب معده یعنی اسید هیدروکلریک است و افزایش اسیدهای بد و شل شدن دریچه تحتانی مری به معده اسفنکتر و سبک غذایی اشتباه هستند ، یک آزمایش خون هلیکوباکتری پیلوری بدید که از نظر عفونت هم وضعیت مشخص بشه بعد با جواب آزمایش به متخصص گوارش مراجعه کنید که طبق اون براتون نسخه کامل بنویسه.

برای تعادل اسیدی معده هم آب‌کرفس و آب‌لیمو بهترین درمان هستن،البته آب لیمو باید به مقدار خیلی کم تست بشه که حساسیت نداشته باشید

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز