m1234baaa مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 عنوان خسته ام | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 69 پست من خیلی شدید خسته ام از دست این زندگی کاش میمیردم راحت میشدم هیچ دل خوشی ندارم همه موهام سفید شده از دست این زندگی که من کردم تا یاد داشتم تو خونه مون دعوا بوده خدایا من چه گناهی گرده بودم که این جور باید زندگی کنم😭😭😭😭 1403/01/24 | 09:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 😂😂من خودم هم قربانی ام یعنی با عمو ها و مادر بزرگ ام تو یه ساختمان هستیم و دوست ندارم برای دشمن هم ... برای همین میگم مستاجر بودن را ترجیح میدم ولی اگر طرف ام اخلاق داشته باشه آدم بالاخره همه تلاش اش را میکنه برای زندگی
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 ممنون چطور میشه شماره شما رو داشت قسمت درخواست دوستی بهم درخواست بدین شماره ام را بهتون میدم
اینازایدین عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4893 😂😂من خودم هم قربانی ام یعنی با عمو ها و مادر بزرگ ام تو یه ساختمان هستیم و دوست ندارم برای دشمن هم ... دقیقا به شوهرم میگم تا مجرد بودم این وضعیتم بود متاهل هم شدم باز هم من بردی خونه مادرشوهراصلا این هم خونه بودن عامل دعواست باور کنمن تا فامیل شوهر میان آخر هفته ها شوهرم ی جچ ی میشه گارد میگیره میخواد دعوا کنه ولی خدا رو شکر کلا آدم ارومیه از منم ارومتره هوای ادمو داره
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 دقیقا به شوهرم میگم تا مجرد بودم این وضعیتم بود متاهل هم شدم باز هم من بردی خونه مادرشوهر اصلا این ... دقیقاااا هم خونه بودن عامل دعوا است باز هم خوبه همسر تون آدم فهمیده ای هست
اینازایدین عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4893 دقیقاااا هم خونه بودن عامل دعوا است باز هم خوبه همسر تون آدم فهمیده ای هست آره خدا رو شکر ولی خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی تاثیر دارنچند بار دعوای شدید کردیم اونم بخاطر خانواده اش بود ولی بعدش نهشما هم اگر فکر میکنی عامل دعوا اونا هستن سعی کن جداشون کنیمن تو فکر خرید خونه ام ولی فعلا در حد صفریم
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 7028 برای همین اکثرا شب ها بیدارم خیلی غم انگیزه. من فکر کردم شاید بتونی تو خوابگاه دانشجویی زندگی کنی حتما که نباید از شهر دیگه باشی. میدونم حتماً پولش رو نمیدن اما شاید یک روزنه ی امیدی باشه.هووم
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 [QUOTE=335264426]آره خدا رو شکر ولی خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی تاثیر دارن چند بار دعوای شدید کردیم اونم بخاطر ...[/QUOTپدر و مادرم شاید دعوا زیاد بکنن اما متوجه این هستن که علت اش فامیل های اطراف مون اند و قراره بریم از این خونه به زودی چون حقیقتا اینقدر تو زندگی آدم فضولی میکنن دور از جون شما که اصلا آدم هیچ کاری نمیتونه بکنه
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 خیلی غم انگیزه. من فکر کردم شاید بتونی تو خوابگاه دانشجویی زندگی کنی حتما که نباید از شهر دیگه باشی. ... نه اصلا نمیشه دانشگاه فرهنگیان همینجوری اش هم برای یه عده از دانشجو های امسال جا نداشتن و ترم اول شرایط خیلی بدی داشتن بنده خدا ها سعی میکنم کنار بیام بالاخره مثل همیشه الان هم یکدفعه به سرم زد اینجوری نوشتن و تایپیک زدم
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 نه اصلا نمیشه دانشگاه فرهنگیان همینجوری اش هم برای یه عده از دانشجو های امسال جا نداشتن و ترم اول شر ... ***تاپیک
m1234baaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 442 آره خدا رو شکر ولی خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی تاثیر دارن چند بار دعوای شدید کردیم اونم بخاطر ... اگر میشه قسمت درخواست دوستی بهم یه پیام بدین تا شماره ام را براتون بفرستم