2777
2789
عنوان

زندگی در دو شهر

387 بازدید | 22 پست

ما تو تهرانیم و جای خوبی آپارتمان داریم اما بخاطر ترافیک و شلوغی و آلودگی هوا و تجربه ی زندگی تو خونه ویلایی و راحتی بچه ها و علاقه وافر به طبیعت و آرامش( من فعال محیط زیست هستم)دوست داریم بریم رشت. همسرمیگه کلا بفروشیم بریم اما من می خوام آپارتمان رو با تمام وسایلش دست نخورده نگه دارم و یک خونه اونجا رهن کنم و به تهران رفت و آمد داشته باشم( تعطیلاتی، کنسرتی، تاتری، برنامه ای، چیزی)کلا نمی خوام کاملا تهران رو ترک کنم. زندگی در دو شهر سخت نیست؟ 🍀کسی تجربه ی زندگی در دو شهر رو داره؟ 

ب

با این لاکچری بازی. نه

ما نهایت بتونم تو دو تا شهر چادر بزنیم

ما مثل هم نیستیم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خب مام تهران خونه داریم شهرمونم اجاره کرده بودیم

اتفاقا نه تنها سخت نیست راحته

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
با این لاکچری بازی. نه ما نهایت بتونم تو دو تا شهر چادر بزنیم ما مثل هم نیستیم

منم مثل تو 😂

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
منم مثل تو 😂

😄😄😄😄😄

البته من شوخی کردم ها. الان هم یزد خونه دارم. هم مشهد

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
😄😄😄😄😄 البته من شوخی کردم ها. الان هم یزد خونه دارم. هم مشهد

موفق باشی 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من تهرانی نیستم بچه ها، همه ی اقوام مشهد هستند مشهد به رشت دوره، گمون نکنم خیلی برام مهمون بیاد 

الان باید تصمیم بگیرم چون پسرم ششم رو تموم کرده و دنبال دبیرستان خوب باید باشم 

مسئله اینجاست اگر بریم تا چندسال نمی تونیم برگردیم چون همسرم درجه دار نیروی دریایی هست و باید درخواست انتقال بده 

خیلی مردد هستم، الان تو دورانی هستیم که سختی ها رو پشت سر گذاشتیم و به یک ثبات مالی خوبی رسیدیم. از طرفی هم از یکنواختی خسته شدیم و زندگی ایده آل توی ذهنم رو ندارم. من توی بچگی و نوجوانی تو یه حیاط خیلی خیلی بزرگ مادربزرگم رشد کردم و دلم هوای حیاط و مرغ و خروس و بوته های سبزی و گوجه که بدست خودم بزرگ شدن رو دارم 

نمی تونم درست تصمیم بگیرم 

بعضیا می گن هیج جا تهران نمیشه و نباید بی خیال تهران بشی 

بعضیا هم میگن ول کن برو، چند صباح بعد تعجب می کنی چطور اینجا زندگی کردی 

من طبیعت گرد و پرنده نگر هم هستم بچه ها 

هر جور خودت صلاح میدونی. میخوای رهن کن. کم کم یکی کوچیک هم شده بخر. ولی ویلایی دیگه داخل شهر گرونه ب ...

تو دیوار چندتا دیدم، من فقط برای خونه ویلایی و طبیعت و دوری از آلودگی همچنین قصدی دارم اگر نتونم حیاط دار رهن کنم اصلا نمی رم چون آپارتمان هم که همینجا دارم 

حاشیه نمی تونم برم بخاطر آموزش بچه هام باید توی شهر باشم.شما رشت هستی؟