2821
2789
عنوان

حالم بده

96 بازدید | 7 پست

خوابم رفته بود الان بیدار شدم معدم با سردرد دارم داره اتیش میگیره معدم، همش مال غصه خوردنه یک هفتس غصه میخورم عشقم بعد سه سال باهام سرد و بداخلاق و بدقول شده همش میخوام عادت کنم به نبودنش ولی حالم بد میشه و از نظر روحی اوکی نیستم چون واقعا خیلی دلم شکسته 

چیکار کنم حالم خوب شه 😔😓

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فدات بشم فقط نبخشیدم سه سال زندگیم حروم شد کلی بم وعده داد ولی هیچکدوم رو نکرد 😢😥

منم س سال تموم زندگیمو گذاشتم اخرشم ک سختی هاش تموم شد رفت اونیو گرفت ک مادرش گفت 

اخ من دارم جون میدم الهی سر هیشکی نیاد خواستی تاچیک هامو بخون تو تنها نیستی منه بدبخت ب بی رحمانه ترین شکل ممکن دلم شکسته شد

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
منم س سال تموم زندگیمو گذاشتم اخرشم ک سختی هاش تموم شد رفت اونیو گرفت ک مادرش گفت  اخ من دارم ...

ناراحتم اینقد ساده و مهربونم و زود گول میخورم حتی شغل هم ندارم مستقل باشم یا اینکه کسی تا حالا واقعا دوسم نداشته حمله عصبی مدام بهم دست میده به چه دلیل دارم ادامه میدم😢😔