2777
2789
عنوان

سینوزیت مزمن

260 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها  کسی دکتر خوب سراغ نداره آخه من ۲۵ ساله سینوزیت  دارم از بچگي  که درمان نشدم هردکتری هردرمانی کردم فایده نداشت عفونت سینوسام کل بدنم درگیر کرده حتی روماتیسم مفصلی گرفتم برونشیت مزمن ووو روزی دوتا دستمال توالت‌های دوتایی مصرف میکنم مدام ابریزی بیتی دارم روم نمیشه جایی برم افسردگی گرفتم اگر راهکار بلدین که جواب داده یا دکتر خوب که عفونت بکشه ممنون میشم مشهد هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا از مریضیت خیلی برای محیط زیست مضریاااا

منم سیونوزیت دارم شما که همه ی راه ها رو رفتی ولی سعی کن تنقیه رو انجام بدی با نمک دریا و اب ولرم برای من واقعا خوبه و اسپری بینی و شربتی چیزی البته من نیمدونم ایران چه داروهایی داره ولی من این سری چیزاییکه خریدم خیلی کمکم کرد کیپ بودم اصلا نمیتونستم نفس بکشم🤦🏻‍♀️

سلام هرکاری کردم برای سینوزیت ولی فایده ای نداره تمام بدنم درگیرکرده ریه نای دیگه خسته شدم از دکترودارو و غیراز سینوزیت کل بیماریهای دنیا رو گرفتار شدم  یکی میگه از هم زاد کافره یکی میگه بدون بسم الله آب جوش روزمین ریختی حالا بهت ضرر میرسونن این کارا روکه اول زندگیم کردم والان همیشه میترسم یکی فکر میکنم نگاه میکنه صدا می‌شنوم  ووو کمکم کنید

سلام هرکاری کردم برای سینوزیت ولی فایده ای نداره تمام بدنم درگیرکرده ریه نای دیگه خسته شدم از دکترود ...

سلام عزیز خوب شدی 🥺 چون منم مثل تو شدم ، ۳ ساله ک سینوزیت دمارمو درآورده و حتی بینی ام رو عمل کردم گفتم انحرافم خوب بشه سینوزیتم بر طرف بشه و مُدام میزنه اش به ریه ام و منم گرفتار برونشیت مزمن شدم و تب خفیف دارم و تنگی نفس😭