2777
2789
عنوان

نارحت شدم :)

92 بازدید | 8 پست

چرا اینقدر بعضی از آدما و خصوصا مردا و پسرا پست شدن،، امشب ی مرده، مرد بودا پسر نبود تاکید می‌کنم :) اومده بود تو اینستا بهم پیام داده بود و وقتی دید من پایه ی لاس زدنش نیستم و از اون هرزه ها نیستم فحشم داد چون همشهری بود و من در عجبم که ی مرد چرا باید اینقدر بیشرف و بیناموس باشه که بیاد بدون دلیل همچین انرژی منفی بدی رو به ی دختر بده.. واسم مهم نیستا اما دلم شکست :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی ناموسن

مطمئنم جواب کارشو میبینه درسته منم بارش کردم و بلاکش کردم اما واقعا من در آرامش کامل بودم چرا باید بدون دلیل‌ بیاد این حرفارو بزنه و انرژی منفی بده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
همین ک گفتی دلم شکست عرش خدا لرزید امن بشر دیگ راست راه نخواهد رفت:)

واقعا دلم شکست چون من دلم نمیخاست باهاش لاس بزنم و از اون هرزه های دورش نبودم باید همچین توهینی رو می‌کرد :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نبینم غصه رو دلت عزیز دلم:)  بسپر ب یکی ک خوب بلده با اینا تسویه حساب کنه:)

فدای تو مهربونم :) 

آره باید به کسی بگم که دلم خنک بشه:) اما از گفتن و بعدش میترسم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
فدای تو مهربونم :)  آره باید به کسی بگم که دلم خنک بشه:) اما از گفتن و بعدش میترسم

من منظورم خدا بود:) ب نظرم ب اون بگی کافیه بعدشم هیچی برات نمیشه ک هیچ حتی ممکنه ممکنه ممکنه بیاد بگه کوه خوردم اگ بار اولش باشع اگ نه ک با همون بالاسری تسویه خساب مبشه تسویه حساب نه! نسویهههههههه حساب

من منظورم خدا بود:) ب نظرم ب اون بگی کافیه بعدشم هیچی برات نمیشه ک هیچ حتی ممکنه ممکنه ممکنه بیاد بگ ...

وقتی این پستو خوندم آروم شدم :) کی بهتر از خدا خودش شااهد و گواه همه چیز هست نمیزاره بی جواب بمونه.. مرسی ازت 🦋❤️

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز