2777
2789
عنوان

درک من از خدا

168 بازدید | 29 پست

ی روزایی خیلی حالم بد میشد حتی از شنیدن اسمش، فک میکردم ظالم ترینه، منو نمیبینه ، نشسته اون بالا و عذاب کشیدنمو میبینه...

خیلی روزا گریه کردم و با التماس ازش خواستم اگر هست خودشو بهم نشون بده، بهم بگه کیه اصلا چه شکلیه چرا نیست

الان همه وجودش رو حس میکنم، خدا انرژیه، انرژی ک کل جهان و کیهان وجودشو از وجود اون میگیرن، خدا از رگ گردن ب من نزدیکتره چون همه ی اون چیزیه ک باعث میشه من الان اینی ک هستم باشم،خدا اصلا از من بیرون نیست واسه همینه که با خودشناسی میشه ب خداشناسی رسید، چرااین همه مدت بیرون از خودم دنبالش گشتم، خدا همه چیزه، همه ی هستی وجودش رو از وجود خدا میگیره، همونطور ک توی قرآنش گفته خدا نور آسمون و زمینه...

اون ی منبع قدرتمند از انرژیه ک اگ بهش وصل شی اونوقت ک توی زندگیت جریان پیدا میکنه، اونوقت ک معجزه ها رخ میده کافیه بهش اعتماد کنی، مگه قدرتی بزرگتر از خودش داریم. 

تا تو بهش وصل نشی تا تو بهش قدرت ندی توی زندگیت هیچ اتفاقی نمیوفته....خیلی چیزا ازش توی ذهنمه انگار باکلمات نمیشه توصیفش کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوب و کامل توضیح دادی،منم اثرات خیلی قشنگی و بعد از نزدیک شدن به خدا توی زندگیم دیدم.

حس میکنم هیچ وقت مث الان بهش نزدیک نبودم، از عظمتش تو دلم ی حس ترس، خضوع ....نمیتونم بیانش کنم

چجوری به خداوصل بشیم روزگارم خیلی خیلی بده داغونم میشه یادم بدیدممنونت میشم من هرچی صداکردم خداخداکر ...

ببینبزار اینطوری برات توضیح بدم، تو ی قلب عشق دونفر جا نمیشه اینو حتما درک کردی....

یه شب بیا همه خواسته های دنیاییت رو بزار کنار خب انگار ک دنیا تموم شده میخوام ب اون حس رهایی برسی، تاالان هرچی خواستی رو دیگ نخواه، بهش بگو من اومدم سمتت فقط ب خاطر خودت ، چیزی ام نمیخوام فقط عشق خودتو میخوام و واقعا ته دلت فقط همینو بخواه ول کن همه چیز، فقط باخودش کیف کن عین کسی ک عاشقشی، عین ی مادرمهربون، پدر مهربون

چجوری به خداوصل بشیم روزگارم خیلی خیلی بده داغونم میشه یادم بدیدممنونت میشم من هرچی صداکردم خداخداکر ...

ببین وقتی ب اون عشق و رهایی میرسی، همه چیزایی ک دنبالش بودی بدو بدو میان سمتت

حس میکنم هیچ وقت مث الان بهش نزدیک نبودم، از عظمتش تو دلم ی حس ترس، خضوع ....نمیتونم بیانش کنم

کاملا حالتو میفهمم،چون خودمم همین حس و دارم. انقدر که با هر اتفاق کوچیکی ک برام رقم میخوره، به طرز عجیبی مدام به بزرگی و مهربونی خدا فکر میکنم و اشک میریزم.الان دیگه مطمئنم ک یه همراه خستگی ناپذیر و بی نهایت مهربون دارم.

ببینبزار اینطوری برات توضیح بدم، تو ی قلب عشق دونفر جا نمیشه اینو حتما درک کردی.... یه شب بیا همه خ ...

چقدر حال خوبی با این حرفات پیدا کردم. من دقیقا دو سال پیش شب بیست و سوم ماه رمضاون ازش خواستم که کمکم کنه و منو ب خودش نزدیک کنه،قربونش برم ک چقدر زووود کمکم کرد..

چقدر حال خوبی با این حرفات پیدا کردم. من دقیقا دو سال پیش شب بیست و سوم ماه رمضاون ازش خواستم که کمک ...

🥰🥰 منم خیلی ازش کمک خواستم و تازه پیداش کردم دلم نمیخواد دیگ هیچ وقت ب هیچ قیمتی گمش کنم 

دردمنم همینه چجوری به اون عشق رهایی برسم ممنونت میشم یادم بدی کمکم کنی🙏🙏

ببین این یادگرفتنی نیس، بایددل بکنی از همه چی، دیگ مهم نباشه اون چیز برات خودت باید بهش برسی