چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
افرین به تو عزیزم اینا ذاتیه و فقط مربوط به برادر نیست وقتی حسود باشی به عزیزترینتم حسودی میکنی وقتی کنترل نشه که دیگه میشه یه مشکل بزرگ که فقط به خود طرف ضربه میزنه چون ادم حسود بعد یه مدت دستش برا همه رو میشه
افرین به تو عزیزم اینا ذاتیه و فقط مربوط به برادر نیست وقتی حسود باشی به عزیزترینتم حسودی میکنی وقتی ...
شایدباورت نشه منوداداشم جونمون ب هم وصله یعنی وقتی سرکارشه روزی ۶بارفقط بمن زنگ میزنع اماخب دوسدارم باعشقش خوشبخت شع نمیخام حسرت عشقشوبخوره همه ارزوش اینه ب اولین عشق زندگیش برسع ومن باتمام وجودم بهم میرسونمشون مهم خوشبختی جفتشونه
بله با دوس دخترش آشتیشون دادم و گاهی ام حرف میزنم باهاش هر وقتم ررد و دل میکنه باهام ب باقی خونودده نمیگم اصن حتی شماره های دختری ام ک دوسش دازه دارم 😂