2777
2789

باید یکی نظرشو بگیره 

ولیعصر و حمد رو هر کدوم  ۷بار بر آب بخونه بخوره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حرز امام جواد علیه السلام. چهار قل زیاد خوندن

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ.

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

یعنی چه کسی چطورنظرمیگیرن؟

نمی‌دونم 

مامان من یه حاجی خانومی هست با قرآن برامون نظر میگیره 

البته کسی ک درست انجام نده بدتر میشه یا خوب نمیشه 

اگر حالش خیلی بده باید سه نفر نظر بگیرن 

پول ک صدقه سرش بشه بکشه ب بدن و سرش و یه کاسه برنج برداره دست بذاره روش و بعد هردوتارو بده یه مستحق 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
ممنون.میگم نمی دونیدچطورنظرتون رومیگیرن؟

می‌دونم سوره یس میخونه ولی نمیدونم چطوریه