2821
2789
عنوان

اگر مادر شما...

866 بازدید | 32 پست

از، بچگی بین شما و برادراتون فرق میذاشته

همش شمارو تحقیر میکرد، به لحاظ قیافه و همههه چیز...، از 6_۷ سالگی بهتون فحش های بد و رکیک جنسی میداد 

کل پول پدرتون رو برای برادراتون خرج میکرد، حتی اونارو خارج از کشور میفرستاد ولی شما رو 16 سالگی شوهر میداد و همش از شما و شوهرتون پول میچاپید، سر یه معامله میخواست 300 میلیون سر شما کلاه بزاره، به ازای موندن کنارتون تو زایمان ازتون درخواست طلا میکرد ومیگرفت. شب و روز بدگویی شمارو پیش پدرتون و برادراتون میکرد، کادوی طلایی که برادرتون  براتون خریده بود و قایم میکرد به شما نمیداد و به برادرتون میگفت که دادم بهش (تا بلاخره خودم فهمیدم) 

این یه گوشه ای از رفتاراشه!!!! 

شما الان چه رفتاری باهاش داشتید؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامادری هستن ؟؟؟

نه مادر واقعی😑

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ماهی یه بار می رفتم خونش برای چند ساعت فقط

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نامادریه یا مادر😐

متاسفانه زاییده منو

همه ی اینای ک گفتی ی رو چشیدم با این تفاوت ک داداشم خارج نرفتن، هنوزم دوستش دارم ولی زیاد راحت نیستم همش دوری میکنم ، خودش فهمیده دیگ هیچی ازش توقع ندارم هیچی ، مثل یه غریبه ولی براش کادو میخرم هر جا برم سوغاتی میخرم ولی خودش فهمیده در حقم کوتاهی کرده طلب بخشش میخاد 

قطع رابطه

از بهمن ماه باهاش قطع رابطه کردم، حتی عید هم نرفتم

چند روز پیش اومد خونمون زنگ زد درو باز نکردم، گوشی ام رو هم از دسترس خارج کردم که زنگ نزنه، نمیخوام تا آخر عمرم ببینمش، حتی اگه مرد هم تو مراسمش شرکت نمیکنم

زیاد بخشیدمش، و به خاطر کارهاش مشکل عصبی پیدا کردم، سردرد های تنشی شدید

دیگه میخوام از خودم مراقبت کنم

فقط خواستم ببینم بقیه هم همین نظرو دارند و  حس ام درسته یا نه 

ماهی یه بار می رفتم خونش برای چند ساعت فقط

این چند سال اخیر اینطوری بود، ولی با هر بار رفتن به همم میریخت و تا چندین هفته حالم خراب بود، اونقدر باید میرفتم این ور و اون ور تا سم اون دیدارو بشوره ببره

دیگه  توانم نمیکشه

این چند سال اخیر اینطوری بود، ولی با هر بار رفتن به همم میریخت و تا چندین هفته حالم خراب بود، اونقدر ...

پس سالی یه بار . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

همه ی اینای ک گفتی ی رو چشیدم با این تفاوت ک داداشم خارج نرفتن، هنوزم دوستش دارم ولی زیاد راحت نیستم ...

چه خوب که فهمیده

این حالیش نیست 

از بهمن ماه باهاش قطع رابطه کردم، حتی عید هم نرفتم چند روز پیش اومد خونمون زنگ زد درو باز نکردم، گو ...

خوب کردی عزیزم خودت ک بهم ریخت آرامشت نزار آرامش بچه ات رو کسی بهم بزنه

#انسانیت
خوب کردی عزیزم خودت ک بهم ریخت آرامشت نزار آرامش بچه ات رو کسی بهم بزنه

درسته، ممنونم❤

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز