2789
عنوان

تقسیم ارث

281 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

یه راهنمایی میخواستم ازتون اگه تجربه ای یا اطلاعاتی دارید در این مورد بگید

من مادرم قبل از مادر بزرگم فوت شده و الان مادربزرگم فوت شده
قراره ارث مادربزرگم رو تقسیم کنن و چون من مادرم نیست پولی که می رسه دسته برادرم هستش و ما پنج نفریم
سه برادر و دوخواهریم
الان ارث مادربزرگم بین من و خواهر برادرام که نوه هاش هستیم چطوری تقسیم میشه؟ به طور مساوی تقسیم میشه یانه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید 🙏🏻

عزیزم 

پسر زودتر از پسر فوت کنه 

دیگه ازثی به بچهاش تعلق نمیگیره 

جز اینکه ورثه اوکی باشن 

در مورد مادربزرگ مادری نمیدونم 

این قانون صدق میکنه یا نه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادربزرگت از مادرت ارث میبرده

شما که دیگه از مادربزرگ ارث نمیبرین

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

سلام چون مادر شما زودتر از مادربزرگ فوت شدن  از مادر بزرگ هيچ ارثي نمي بريد تازه اون خدا بي ...

بله مادربزرگم وقتی زنده بود ارث میبرد ولی بخشید الان که فوت کرده ارث به ما نوه هام میرسه فقط نمی‌دونیم دقیق مساویه یا فرق داره

عزیزم  پسر زودتر از پسر فوت کنه  دیگه ازثی به بچهاش تعلق نمیگیره  جز اینکه ورثه او ...

نه

اين بندگان خدا ارث نمي برن

وارث كسيه كه

حين الفوت خودش زنده باشه

اين ربطي به زن و مرد نداره

مادره اين بندگان خدا وارث مادربزرگ نيست

چون زودتر فوت كرده

در نتيچه بچه هاش كه نوه هاي اون خدا بيامرز باشند اصلا ارث نمي برند

بله مادربزرگم وقتی زنده بود ارث میبرد ولی بخشید الان که فوت کرده ارث به ما نوه هام میرسه فقط نمی‌دون ...

سلام

بهترن قانونا نميرسه

مگر اقوام مادري بخوان لطف كنند و چيزي بدن

اگر بهتون هم بدن

باز پسر ٢ برابر دختر ميگيره

نه اين بندگان خدا ارث نمي برن وارث كسيه كه حين الفوت خودش زنده باشه اين شون ربطي به زن و مرد نداره ...

الهی 

ممنون گفتی گلم 

ناراحت شدم.کاش چنین قانونی نبود 

این بنده خواهام میتونستن 

حقی که مادر داشت بهشون برسه💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

عزیزم  پسر زودتر از پسر فوت کنه  دیگه ازثی به بچهاش تعلق نمیگیره  جز اینکه ورثه او ...

منظورم پسر زودتر از پدر 

الهی  ممنون گفتی گلم  ناراحت شدم.کاش چنین قانونی نبود  این بنده خواهام میتونستن&nb ...

سلام

عزيزم

قوانين اسلام در ارث

فقط باعث حرص و جوشه

اين قضيه هم ناراحت كننده س كه بچه زودتر بميره نوه ها ارث نميرن😞

بله مادربزرگم وقتی زنده بود ارث میبرد ولی بخشید الان که فوت کرده ارث به ما نوه هام میرسه فقط نمی‌دون ...

مگه خاله یا دایی ندارین؟

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

سلام عزيزم قوانين اسلام در ارث فقط باعث حرص و جوشه اين قضيه هم ناراحت كننده س كه بچه زودتر بميره ...

سلام به روی ماهت 

بله متاسفانه😔

سلام به روی ماهت  بله متاسفانه😔

البته

ادم خوب هم هست

ولي

خيلي كمه

يه بار يه پيرمردي رو ديدم

گفت پسر بزرگم مرده من ميخوام يه زمين بنام نوه م كنم

پس فردا من مردم

پسرهاي ديگه اي دارم كه همه ارث ميرسه به اونا

اين نوه بهش هيچي نميرسه

اومده بود يواشكي محضر زمين بنام نوه ش كنه

نوه ش هم دختر بود