2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه جداشدن روح رو داری

دیدن مرگ. حسی که همه دورت باشن تو فقط یه حرکت ازشون ببینی

یه فیلم چند ثانیه کل زندگیت ببینی

اسم همه کسایی که ازت دلخورن مثل یه لیست بیاد جلو چشات

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
عجب پس توام تجربه داشتی 

بلی

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

ادم خوبی باشی اون دنیا خیلی بهتر از این دنیاس

ولی حدیثم داریم نباید ارزوی مرگ کنید

ارزوی زندگی طولانی کنید و پر از اعمال نیک برید اون دنیا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

دوست عزیز ناراحتیای کوچیک یا بزرگ

من تصادف کردم جوری که وقتی پلیس اومد و منو مردم در آوردن بودن از داخل ماشین باور نمی‌کرد من داخل ماشین بودم و سالم هستم

جز خاکی بودن لباسم هیچ علامتی از تصادف رو‌من نبود

تو ماشین که ملقب میزدم هیچ چیز یادم نمیاد

فقط گذشتم می دیدم. دوستام. یه عالم دیگه. نه درد نه ترس

فقط یه حس که فقط نگران عزیزان هستی