2777
2789
عنوان

وسواس فکری

226 بازدید | 15 پست

اومدم مسافرت کوفتم شده از این فکرای منفی جونم داره در میاد 😭 همش فکرم میگه یکی میسوزه آتیش میگیره خدایی نکرده !از حرارت آتیش حتی گرما متنفرم تازگیا اینجوری شدم قبلا از مرگ میترسیدم مثلا ویلا گرفتیم فکرم میگه پشتش قبرستونه!

۷ سال تحت درمانم مشاوره و روانپزشک دارو میخورم خوب نمیشم خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم تند حرف زدم اخه اعصابم خراب بود چرا نمیری پیش یه دکتر خوبی دارو خوب بخوری تا زود خوب بش ...

خکاهش میکنم حق داری من دیگ خودم از خودم خسته شدم 

من قبول نمیکنم اینا حقیقت نداره ذهنم باورشون کرده هیچی هیچ تاثیری نداره!از اینورم چون شیر میدم آسنترا و هالوپیریدول میتونم بخورم چند تا دکتر رفتم واسه طب سنتی هم وقت گرفتم 

خکاهش میکنم حق داری من دیگ خودم از خودم خسته شدم  من قبول نمیکنم اینا حقیقت نداره ذهنم باورشون ...

قران بخون ورزش کن پیاده روی کن هر افکار منفی ب ذهنت اوند ایت الکرسی بخون ب مخض اینکه وسواس اومد سراغت خودتو مشغول کن

قران بخون ورزش کن پیاده روی کن هر افکار منفی ب ذهنت اوند ایت الکرسی بخون ب مخض اینکه وسواس اومد سراغ ...

بخدا همه اینکارو انجام میدم حین انجام اینکارا فکرا ولم نمیکنه !شما میگی اینایی ک گفتم واقعیت نیست؟توروخدا راستشو بگو 

مرسی عزیزم وسواس های جدیدتر پیدا کردم خیلی خود آزاری میکنم من دیگه خوب نمیشم

راستی طب سنتی هم رفتی؟ببین درسته هزینه اش زیاده ولی اون دکترکه شماره تماسش رودادم خیلی کارش خوبه.شایدبتونه کمکت کنه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،